FarCry 2 návod

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

boma
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: FarCry 2 návod

Příspěvekod boma » 17 led 2009 13:24

Caute,mam prejdenych 23% hry.Chlapik,ktory je pri vstupe do velitelstva UFLL mi povie informaciu,ze na pile drzia nejakeho cudzinca.Takze dostanem novu misiu zachranit cudzinca z pily.
Ide o to:nech robim ,co robim,ci idem po tichu,alebo ich na pile pozabijam hned,proste dvere do toho domu neotvorim.Z jednej strany domu su dvere zablokovane plechom a k druhym je volny pristup.Ale ruku pre otvorenie dveri sa mi neukaze nech robim co chcem.Mal som ang.verziu s instalovanou cestinou,tak som si myslel,ze je to nejaky bug,tak som hru preinstaloval,nechal anglictinu,nahodil save,vyskusal a nic{stale sa k tomu cudzincovi nedostanem}.Tak som si vcera zabezpecil cesku verziu hry,nahodil save,ale zasa nic.Neviete mi niekto poradit co tam spravit?

Reklama
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 17 led 2009 14:41

Patch si zkoušel? Nevim teď jistě, ale myslím, že nejnovější je 1.03, tkž pokud ho nemáš, nainstaluj ho a uvidíš.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

boma
nováček
Stav:

Příspěvekod boma » 17 led 2009 18:12

Mam patch v1.02{pre PC najnovsi},ale stale nic.Ale asi to nebude hrou,ale nieco som tam nespravil.Ale neviem co.

titanic
nováček
Stav:

Příspěvekod titanic » 17 led 2009 18:24

FarCry 2 mnohým hráčom nefunguje /nedá sa na začiatku v miestnosti urobiť SAVE/ keď sa do anglickej verzie nainštaluje čeština ,aj ďalších leveloch hra padá

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 18 led 2009 07:28

Na střechu se zaboha nemohu dostat. Podobné to je s kufříkem na skalce u kolejí, kousek jižněji od rafinérie...

Odpovím si sám. Na vagón se dá skočit po výskoku na zábradlí u schodiště, pak se jen rozeběhnout a hop... Druhý je trochu složitější. Na skále, kousek na východ je štrougalo a s ním se doplachtí až na tu skalku (doporučuji uložit těsně před uchopením štrougalovo křídla).

PS: odehráno 51% a pozbíráno 142 kufříků
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

mysak.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod mysak. » 27 led 2009 17:04

pacientdopice píše:ja mam zas taky problem ze ked vojdem do tej krcmi kde su ty dvaja s tou zenskou tak sa somnou nechcu rozpravat nic len tam sedy nic mi nedaju skusal som hocco stlacat proste ma pici a jebe sa na mna neviem ci ma byt taky mampicista alebo nie ale nemozem s tej miestnosti odist pokial ich nieak nezmotam mozte mi nieak helfnut najskor nieaky save

.. NAZDAR MAM STEJNY PROBLEM, VYRESIL JSI TO NEJAK?
..A PASKA SE NEDA VZIT -TEN MAGIC :smile:

titi1
nováček
Stav:

Příspěvekod titi1 » 01 bře 2009 15:29

ahoj jam mam proble hnedka na začatku sem vmístnosti ve dveřích stojí chlap nedostanu se ze dveří a když klik nu na modrou krabici nic semi neoběví a když zmáčknu H tak taky nic pls poraď te mi naléhavé :-( :-(

Mikelin
nováček
Stav:

Příspěvekod Mikelin » 08 bře 2009 09:57

Zdravím to že vám nejde uložit hra nebo promluvit s ostatní osobou ve hře tak to všechno způsobuje ta čeština tak nevím pro se tady každej na to ptáte !!! Taky mě to štve že to ta čeština tohle způsobuje tak se chci zeptat bude vydaná nějaká opravná čeština???;)

Asi_cz
nováček
Stav:

Re: FarCry 2 návod dotaz na překupníka ve vile začátek hry

Příspěvekod Asi_cz » 18 čer 2009 09:17

Zdravím,
hned v první misi tuším mám zlikvidovcat v poušti vojáky a jejich zásoby munice. Jenže po dostání úkolu mě kontaktovala ta máňa že se sejdem ve skrýši a pošle mě za nějakým překupníkem abych ho donutil dát těm vojákům špatný souřadnice. Problém je v tom že když se dostanu k tomu pašákovi v té vile a on mě řekne že se nějak domluvíme tak pak se mě zobrací ruka jako že si asi chcem pokecet a jak to potvrdím tak borec už nic nedělá jenom na mě blbě čumí. Zkoušel jsem to nechat asi 15 min a nic se nedělo ani po nainstalování patche. Hraju bez CZ neví někdo co s tím? Předem děkuji.

Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 18 čer 2009 16:35

AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

heavy-run
nováček
Stav:

Příspěvekod heavy-run » 21 čer 2009 09:50

hej vy mateři .ty si najed do nastaveni-ovládání-ostatní-a podivej se ktery tlačitko máš na "vyléčit se" mělo by to byt "h" pak najet do hry stiskni h ,ten tvuj chlápek ze sebe vytáhne kombinačkama kulku,a pak začne ten ve dveřich něco dál kecat. :wink:

7.lump
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod 7.lump » 24 čer 2009 22:55

boma píše:Caute,mam prejdenych 23% hry.Chlapik,ktory je pri vstupe do velitelstva UFLL mi povie informaciu,ze na pile drzia nejakeho cudzinca.Takze dostanem novu misiu zachranit cudzinca z pily.
Ide o to:nech robim ,co robim,ci idem po tichu,alebo ich na pile pozabijam hned,proste dvere do toho domu neotvorim.Z jednej strany domu su dvere zablokovane plechom a k druhym je volny pristup.Ale ruku pre otvorenie dveri sa mi neukaze nech robim co chcem.Mal som ang.verziu s instalovanou cestinou,tak som si myslel,ze je to nejaky bug,tak som hru preinstaloval,nechal anglictinu,nahodil save,vyskusal a nic{stale sa k tomu cudzincovi nedostanem}.Tak som si vcera zabezpecil cesku verziu hry,nahodil save,ale zasa nic.Neviete mi niekto poradit co tam spravit?

Mam stejny problem, uz to tu nekdo vyresil Patch 1.03 nepomaha....

dekuji moc. :-(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak stáhnout celý tento návod z webu?
    od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    5739
    od Peťa Zobrazit poslední příspěvek
    16 srp 2024 08:52

Zpět na “Hry”