samovolné vypínání pc po přihlášení
samovolné vypínání pc po přihlášení
Ahoj, mám takovej blbej problém - zapnu počítač, všechno v klidu naběhne, na přihlašovací stránce se přihlásim ke svýmu účtu ve windows XP professional, naběhne mi komplet plocha a po chvíli naskočí malý okno s hláškou, že se počítač automaticky za minutu vypne a že je problém s "NT AUTHORITY/SYSTEM"... tohleto to udělá třeba desetkrát po sobě a pak to jde zas v pohodě, někdy to neudělá vůbec, někdy jen párkrát, prostě jak se tomu zachce.. nějak už nevim co s tim
předem moc děkuju za rady

Re: samovolné vypínání pc po přihlášení
Tento problém často vyvolálavají viry, takže by sis měl pročistit počítač. Pokud to náhodou není vir můžeš to dělat následovně:
zrušení odpočítávání: stiskni tlačítko Start a klepni na Spustit... do okénka napiš shutdown /a
Taky by mohlo pomoct přenastavení služby vzdálené volání procedur:
Start-nastavení-ovládací panely-nástroje pro správu-služby-vzdálené volání procedur (RPC)-v záložce zotavení dej u prvního, druhého a dalšího selhání místo restartovat počítač ŽÁDNÁ AKCE. Tím bys měl předejít tomu, že ti nějaký program (vir) sám od sebe vyvolá restart PC.
zrušení odpočítávání: stiskni tlačítko Start a klepni na Spustit... do okénka napiš shutdown /a
Taky by mohlo pomoct přenastavení služby vzdálené volání procedur:
Start-nastavení-ovládací panely-nástroje pro správu-služby-vzdálené volání procedur (RPC)-v záložce zotavení dej u prvního, druhého a dalšího selhání místo restartovat počítač ŽÁDNÁ AKCE. Tím bys měl předejít tomu, že ti nějaký program (vir) sám od sebe vyvolá restart PC.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
zkusim se kouknout jestli to není nějakej ten vir, ale začlo se to vyskytovat po tom, co se částečně defragmentoval disk díky programu PC TUNE-UP.. nastavil jsem to v těch ovládacích panelech jak jsi mi poradil, tak uvidim jak se to vyvrbí.. díky moc 

tak já už nevim
nechal jsem prohledat počítač třema různejma antivirama a nenašlo to nic.. ani SuperAntiSpyware a AdAware taky nic.. to nastavení jak jsi mi tu radil taky nepomohlo, i tak se to furt pokaždý restartuje a furt to hlásí to samý, že je chyba v NT AUTHORITY/SYSTEM a ani to spuštění "shutdown / a" nefunguje... ani další defragmentace disku nic.. už jsem z toho zoufalý, jelikož táta má na tomhle pc i účetnictví a kolikrát se to nedá třeba hodinu pořádně zapnout.. pls poraďte ještě něco 

-
- Pohlaví:
Udělej log z HijackThis a požádej o kontrolu. Ten log ale vlož do správné sekce (HijackThis logy) nikoliv sem !!!
bohužel jsem "trošku" asi lama a vůbec netušim co to je ten Hijack This a jak to udělat.. 

- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš ho přímo zde:
a navíc "Blue Spirit" ho má přímo v podpise.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5119

http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=5119
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 19324
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44