Přehrávání filmů z pc na LCD televizi
Přehrávání filmů z pc na LCD televizi
Nainstaloval jsem si do pc VLC program na přehrávání filmů a propojil jsem pc s televízí orig kabelem.Při spuštění pc se na tv zobrazí plocha a i fotky to přes zoner prohlíží ale film mám pouze na pc a na tv se otevře program ale film se nezobrazuje je tam černo.Pomůže mne někdo?
Re: Přehrávání filmů z pc na LCD televizi
to máš zapojený jako dva monitory?? jestli ano tak chytni okna s videem a přetáhniho jakoby na druhou obrazovku
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- jiribori
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud máš notebook, tak musíš přepnout zobrazení jenom do LCD, u mého Fujitsu-siemens to je kombinace kláves Fn+F3, pokud máš klasický PC, tak musíš jít do nastavení grafický karty a tam přepnout jako výchozí monitor LCD televizi. Pak už to půjde.
Procesor: Intel Core i5-750 BOX 2.66GHz
Operační pamět: Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz
Základní deska: ASUS P7P55D (90-MIB960-G0EAY00Z)
Grafická karta: Gigabyte GTX260 896MB OC DDR3 GV-N26OC-896I
Pevný disk: WD Caviar Black 3.5" 640GB WD6401AALS
Operační systém: Windows 7 Professional 32-bit
Operační pamět: Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz
Základní deska: ASUS P7P55D (90-MIB960-G0EAY00Z)
Grafická karta: Gigabyte GTX260 896MB OC DDR3 GV-N26OC-896I
Pevný disk: WD Caviar Black 3.5" 640GB WD6401AALS
Operační systém: Windows 7 Professional 32-bit
tak jsem vyzkoušel obe rady a nic.Stále když spustím program VLC nebo powerDVD tak ho vidím na pc i na televizi a když naběhne film tak ho zobrazuje pouze na pc a na televizi vidím spuštěný přehrávač a na ploše je tma.Jako když chybí kodek????
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaké máš nastaveno zobrazení? Předpokládám, že klonováním. Zkus tedy nastavit DUALVIEW (u nVidie) u ATI se to asi bude menovat krapet jinak. Pak by to mělo jít tím přetažením okna na LCD panel, jak radil zao
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
když jsem dal jako dva monitory tak na druhým se zorazila plocha počítače ale bez ikon a nerozumím jak pretáhnout to okno ?
ok už to jede chtělo to přetáhnout 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1614