Žadny OS
Žadny OS
Nejak jsem si hral s partition magic 8 a restarnul se win pak jsem sel instalovat mac os x ale ten nesel tak jsem to naformatoval ated nwjde spustit zadny os ani nainstalovat zadny os nevim co udelat zkousom nabotovat recovery dvd od acer ale nejde ani tim alt+F10...pls poradte nechci na servis
Re: Žadny OS
A to máš počítač Macintosh, že jsi instaloval Mac OS X?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť instalační CD s WinXP a v nabídce zvol odebrat oddíl/y, pak vytvoř nový oddíl/y, naformátuj oddíl pro instalaci OS (ne rychlé formátování!!!) a pak instaluj WinXP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No ja tam jakoby ted nemam zadny os kdyz pustim instalaci win xp tak pise ze nebyln nalelzen hardisk proste jsem neco zmackl v partion magicu a v uvodi obrazovce pri spusteni se me uz neukaxoval na vyber win ale jen mac ja pustil maca pak jsem naformatoval pddil kde byl mac a ted nejde nic ani instalovat os ani je ppustet prej nemam hdd
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš disketovou mechaniku? Je disku vidět v Biosu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Mam bd mechaniku takze dvd a hdd jde videt v biosu jeho nazev
Disketovou nemam
Disketovou nemam
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si z internetu spouštěcí disketu Win 98, nebo Win Me, nebo si ji sežeň u nějakého kamaráda. V Biosu nastav boot z disketové mechaniky a vlož disketu do mechaniky a spusť PC. V nabídce, která naběhne zvol spuštění bez podpory CD/DVD mechaniky. Budeš potřebovat pár znalostí příkazů DOSu, ale to Ti mohu poradit. Příkaz Fdisk DOSu umí odstranit i oddíly vytvořené v jiném systému, ale jen nevím zda zvládne i Mac. To teprve poznáš. Jinou radu nevím. Možná, že se ještě ozve někdo s lepší radou. Pokud půjdeš do toho, poradím, jak dál.
Ja bych do toho sel ale nemam disketovou jednotku..mimochodem ja kdyz naposledy formatoval disk tak jsem dal aby se fomatoval pro winy a ne pro mac
Možná by to přeformátoval i GParted. Jestli ho nemáš, stáhni si ho třeba odsud (LiveCD) a zkus to.
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=271779
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=271779
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi měl spouštění Alt+F10 nastaveno na obnovu systému, tak ten systém se načítal ze skryté partition - byl tam image. Ale partition Magic je vidí a je možnost, žes to smazal. Každopádně se Ti pravděpodobně nepovede znova obnovit ten skrytý oddíl, do původního stavu (jestli tam vůbec ještě je). A pokud nemáš CD XP, tak s tím nezmůšeš nic. Určitě Ti dokážou poradit přímo na Aceru (531027777), je to na technickou podporu.
P.S. co Tě to napadlo instalovat MAC OS na klasický laptop???
P.S. co Tě to napadlo instalovat MAC OS na klasický laptop???

Naposledy upravil(a) d1amond dne 20 led 2009 15:41, celkem upraveno 2 x.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
to jedno ne co má za systém proč do něj furt ryjete
, apple taky používá normální hardware tak jako dell, asus, lenovo a další je jedno pod jakou je to škatulkou...jinak k problému FDD mechaniku mít nemusíš stačí když to vypálíš na cd

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
MacOS je primo sity na miru pro Apple HW, takze ho na "kdejaky zelezo" nenainstalujes :)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádný USB Wifi dongle není schopný přesáhnout 100 mbit/s
od samosato » 30 pro 2024 21:07 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1786
-