Kde najdu koš? (VISTA) Vyřešeno
Kde najdu koš? (VISTA) Vyřešeno
Zdravím, omylem mi byl odstraněn z plochy koš a já nevím, jak ho tam dostanu nazpátek? pomůže mi někdo?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kde najdu koš? (VISTA)
TADY to máš. hned ve druhém příspěvku 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no podle toho jsem to zkoušel ale nejde mi to 

- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud ti to nefunguje podle tohoto návodu
Klepni pravým tlačítkem myši na plochu, dej Přizpůsobit a vlevo je položka"Změnit ikony plochy"tam zatrhni Koš
a pokud máš Koš označený, zruš označení, restartuj PC a znovu Koš označ, po restartu by se měl znovu objevit (u mne to fungovalo)
Aby nedošlo k dalšímu nechtěnému smazání/odstranění Koše, udělala jsem úpravu v registru a ikona již z plochy smazat nejde
zde návod v angličtině
http://www.computerperformance.co.uk/vi ... le_bin.htm
Jinak zde:
1) Spustit regedit
2) Najít následující klíč:
HKCR\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
3) Vytvořit nový klíč a pojmenovat 'Shell'> klepnutím na Upravit, Nový, vybrat: klíč a pojmenovat 'Shell'. Měl bys mít:
HKCR\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell
3) Vytvořit v klíči Shell nový podklíč nazvaný 'Smazat'. Klepnutím na Menu, Nový, vybrat: Klíč. Měl bys mít:
HKCR\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell\Delete
4) Upravit 'Default' REG_SZ, to je hodnota řetězce k zobrazení toho, co si přejete, např. 'YourName's Indestructible Bin'.
Klepni pravým tlačítkem myši na plochu, dej Přizpůsobit a vlevo je položka"Změnit ikony plochy"tam zatrhni Koš
a pokud máš Koš označený, zruš označení, restartuj PC a znovu Koš označ, po restartu by se měl znovu objevit (u mne to fungovalo)
Aby nedošlo k dalšímu nechtěnému smazání/odstranění Koše, udělala jsem úpravu v registru a ikona již z plochy smazat nejde
zde návod v angličtině
http://www.computerperformance.co.uk/vi ... le_bin.htm
Jinak zde:
1) Spustit regedit
2) Najít následující klíč:
HKCR\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
3) Vytvořit nový klíč a pojmenovat 'Shell'> klepnutím na Upravit, Nový, vybrat: klíč a pojmenovat 'Shell'. Měl bys mít:
HKCR\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell
3) Vytvořit v klíči Shell nový podklíč nazvaný 'Smazat'. Klepnutím na Menu, Nový, vybrat: Klíč. Měl bys mít:
HKCR\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\Shell\Delete
4) Upravit 'Default' REG_SZ, to je hodnota řetězce k zobrazení toho, co si přejete, např. 'YourName's Indestructible Bin'.
Díky moc... mám to 

asi pre všetkych umelcov čo ti radia vytvarat novy kluč k registru
ozrite sa sem a je po probleme http://support.microsoft.com/kb/942132/cs a mimochodom nauč sa použivat hlavu a hlavne Google :

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”