I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
I’m with you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes,With you,You, now I see,Keeping everything inside,With You,You, now I see,Even when I close my eyes
Ltb píše:teď se koukám po Treo 600 ...móc hezká mašinka
co o tem sem nepočul???Ako vlastne vyzerá pošli mi obrazek
Come on
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Už teď v Microsoftu 20 až 30% kódu generuje AI. To souhlasí, říkám přece že "dokáže ubastlit zhruba totéž co průměrně vycvičená kódovací opice" . Na ten zbytek je potřeba člověk s mozkem . Osobně si myslím, že takových 70-80% objemu dnes...
Ahoj
muj současný Redmi note 11 co stál asi 5.5tis před 2? rokama má křachlej displej - sklo rozpraskané. uvažuji o opravě, což bude kolem 2.5 tis a telefon bude nějakou dobu ok nejspíš (težko říct, kdy se rozhodnu koupit jinej protože se občas seká...
Poslední příspěvek
Nahradni displej stoji kolem 500 Kc. Co stoji zbyvajicich 2000 Kc?
Za 2500 Kc oprava smysl nema, kdyz si koupis za par stovek displej a vymenis tak to smysl ma.
Pokouším se na mém mobilu zobrazit displej vzdáleného mobilu.
Na vzdáleném mobilu jsou zobrazena data z fotovoltaiky na chalupě.
Potřeboval bych tam občas pro kontrolu nakouknout.
Zkoušel jsem Anydesk, TeamViewere a kdoví co všechno,...
Poslední příspěvek
Nainstaluj do tvého mobilu a na ten stroj, kde máš Home Assistanta Tailscale. Je to jednoduchá VPN, propojí ti to obě zařízení do jedné sítě a z mobilu se pak můžeš normálné dostat do Node-RED nebo webového rozhraní Home Assistanta. Je to zdarma....
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?