VISTA --> XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

B-eckham
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

VISTA --> XP

Příspěvekod B-eckham » 20 led 2009 23:53

Chtěl bych se zeptat na váš názor...
příjde vám to jako blbost přecházet zpět na XP? :lookround:

Reklama
mechaniček
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: VISTA --> XP

Příspěvekod mechaniček » 21 led 2009 00:09

Já konkrétně mám oba OS. XP jsou prostě stabilitka. Visty zase dle mého názoru trochu zklamání a hlavně ta hardwerová náročnost. Nevidím důvod proč se nevrátit k XP pokud Visty nevyhovují, není přece žádným tajemstvím, že zrovna moc ovací nenasbíraly. Jestli se osvědčí Win 7 , jako první vykopnu Visty :evil: , můj názor. :wink:
CPU Intel E8400+Arctic cooling freezer 7 Pro, MSI P6N SLI Platinum , 2x Gigabyte nVidia GTX260 OC 896MB Sli, RAM 4x1Gb PATRIOT 800Mhz, 1x WD Caviar black 640Gb, 1x Seagate Barracuda 200Gb, zdroj FORTRON EPSILON 700W SLI, Win XP SP3, Win Vista Ultimate SP1, Samsung syncmaster T240 20000:1 24" .

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 21 led 2009 00:44

Osobně bych se k XP už nikdy nevrátil. Ten, oproti Vistám, zastaralej vzhled by mi asi dělal velké vrásky a vůbec bych se nevracel k něčemu staršímu, když zrovna používám něco novějšího, 'lepšího'. Mnoho lidí na Visty nadává a ano, mají své mouchy, ale co si budem povídat, většina těch zarytých zastánců XP by na Visty i ráda přešla, jenže na to prostě nemají komp. I když teď si myslím, že pokud má ještě někdo XP a hodlá přejít na něco novějšího, bude pro něj rovnou lepší přechod na 7, to bezpochyb. Dle prozatimních ohlasů si totiž nevedou vůbec špatně.. :wink:

Ale na Tvou otázku, jestli je blbost přecházet ti asi neodpovím a pochybuju, že to vůbec někdo svede. Je to subjektivní záležitost a co člověk, to jiné preference. Prostě každému vyhovuje něco jiného a tak to bude vždy. Tudíž si ujasni ty co je pro Tebe lepší volba a proč chceš přecházet.

Btw. pokud se někomu můj názor nelíbí, ať na něj nereaguje, nechci zase rozpoutat ty žabomyší války o tom co je lepší, jestli XP nebo Visty.. :lol:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 21 led 2009 01:41

Co čtu v různých diskuzích, hodně lidí se vrátilo k XP. Proč? Asi jednoduše proto, že na Visty nemají vhodný počítač či s novým systémem neumí pracovat.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

B-eckham
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod B-eckham » 21 led 2009 08:19

no asi s nimi neumím pracovat :lol:
Vadí mi, že ve složce s obrázky se mi nezobrazují miniatury a podobné maličkosti...
A i když na ně teď comp mám, tak nepotřebuju zůstávat u něčeho jen kvůli vzhledu... to opravdu ne...
vím že mi nikdo neřkne je to blbost, není to blbost, ale zajímaj mě vaše názory tak jsem zeptal :wink:

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”