Pískání PC Vyřešeno
Re: Pískání PC
Aha, já to pochopil tak, že jsi ji vyhodil do koše. 

Zdravím všechny..
tak jen pro potvrzení, bylo to opravdu GK.. Dnes mi na Alfě dali novou, sice po třech týdnech čekání, ale zato je teď krááásný ticho.. teda doufám že vydrží
Všem dík za pomoc a ať se paří!
tak jen pro potvrzení, bylo to opravdu GK.. Dnes mi na Alfě dali novou, sice po třech týdnech čekání, ale zato je teď krááásný ticho.. teda doufám že vydrží

AMD Athlon 64 X2 6000+ 3,1GHz, GIGABITE MA78GPM-DS2H,
MSI NVIDIA GeForce 9800 GTX+ 512 MB, A-Data EXTREME DDR2 800+ 4GB, Fortron FSP500-60GLN Blue Storm II 500W, Samsung SpinPoint F1 640GB, Arctic-Cooling Freezer 64 Pro, CoolerMaster Elite 330
MSI NVIDIA GeForce 9800 GTX+ 512 MB, A-Data EXTREME DDR2 800+ 4GB, Fortron FSP500-60GLN Blue Storm II 500W, Samsung SpinPoint F1 640GB, Arctic-Cooling Freezer 64 Pro, CoolerMaster Elite 330
Mám obdobný problém ale vlastně úplně opačný
Počítač začne pískat po spuštění Win,když je v absolutně v klidu. Ve chvíli kdy zapnu hru,nebo něco,co ho vytíží,pískání přestane. Pískání je nepravidelně přerušované,což mě vedlo ke koupi chladiče Himuro Fanless,který hluk disku ztlumil,nicméně pískání vychází odjinud 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sintro: Založ si své vlastní nové téma, toto je 3 roky staré
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Problémy s hardwarem”