Upozornění e-mailem na novou diskusi

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Upozornění e-mailem na novou diskusi

Příspěvekod Jan Pašek » 24 led 2009 06:38

Pořád mi leží v hlavě reklama (upozornění) na nový článek i s ohledem na předešlé dotazy ohledně FAQ a více méně kladné odpovědi mi toto téma stále nedá spát.

Nešlo by pro ty kteří budou mít o takovou službu zájem nastavit že jakmile přibude ve vybraném tématu nová diskuse dostanu echo na e-mail?
Tato služba by byla výhodná i pro ty kteří se setrvale věnují diskusím na určité téma např. Linux nebo HijackThis
Já jakožto spotřebitel bych takovou funkci využil u témat "Připomínky k fóru" a "Novinky na PC-Help"

Dál by se mi líbilo, ale to také nevím jestli je možné, pokud někdo ve FAQ na svém příspěvku dělá úpravy nebo spíše pokud opráší starý článek nebo jej nějakým způsobem doplní aby mohl stiskem nějakého tlačítka poslat všem zájemcům echo na e-mail.

Na odpovědi jsem opravdu zvědav Honza
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Re: Upozornění e-mailem a novou diskusi

Příspěvekod mike007 » 24 led 2009 07:05

Jan Pašek píše:Nešlo by pro ty kteří budou mít o takovou službu zájem nastavit že jakmile přibude ve vybraném tématu nová diskuse dostanu echo na e-mail?
Tato služba by byla výhodná i pro ty kteří se setrvale věnují diskusím na určité téma např. Linux nebo HijackThis
Já jakožto spotřebitel bych takovou funkci využil u témat "Připomínky k fóru" a "Novinky na PC-Help"

Tohle je zde možné od té doby, co se přešlo na verzi 3. Stačí ve vybrané sekci sjet úplně dolů a kliknout na Sledovat fórum. Jakmile se v této sekci objeví nové téma, dostaneš upozornění na email.

Obrázek

Pokud budeš chtít upozornění zrušit, opět stačí sjet dolu a kliknout na Ukončit sledování tohoto fóra.

Obrázek
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 24 led 2009 10:30

Tvoje zpráva mne sice potěšila ale na druhou stranu .. zas je co doplňovat do tutoriálu "Jak pracovat s PC-Help".
Schválně by mne zajímalo pro kolik lidí je tato informace nová a nebo jestli jsem se ze sna právě probral jen já.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 24 led 2009 14:48

Asi jsi si novou verzi fóra pozorně neprohlédl, nebo prostě jen přehlédl. Zdravím Jeníku a jak vidím stále hloubáš, jak práci s fórem vylepšit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 24 led 2009 23:10

Ahoj Honzo,
odpověď jsi už dostal od Mike007 a plně souhlasím :bigups: Tohle jsme ve fóru 2.2x neměli, jde o novinku verze 3. Tuto funkci využívám právě pro sekci "Připomínky k fóru" a mohu jen doporučit. Funguje jak při založení úplně nového tématu, tak při vložení příspěvku do již stávajícího tématu. To by mělo řešit, jestli se nepletu, oba tvoje dotazy. Jediné co je zapotřebí, aby si uživatel sledování zakliknul (tady bychom možná mohli zvážit, jestli to v rámci FAQ nějak nezviditelnit).

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 25 led 2009 07:19

Určitě jsem taky pro zviditelnění.
Sledování jsem znal (a tu a tam i využil) pouze u jednotlivých příspěvků; že to jde i u celé větvě, to by mě ani v esnu.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

atari
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod atari » 15 úno 2011 14:50

Teprve po asi 10 min. marného hledání jsem se zde dozvěděl, že to sledování se dá zapnout dole na stránce (to by mě nenapadlo, prolézal jsem nastavení apod). Já bych se přimlouval k tomu, to sledování dát nahoru do lišty vedle "Zobrazit vaše příspěvky", a nebo to dát místo toho, a možnost "zobrazit vaše příspěvky" může být dole. Tato funkce asi bude méně využívanější než sledování.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 16 úno 2011 12:54

2 roky stara zalezitost, ale neuzamknuta...priznavam, ze ikonka pro sledovani muze byt hure viditelna, obzvlaste pro nove uzivatele...
Nerad bych ji presouval nebo snad prohazoval s jinymi odkazy... Dokazal bych si predstavit sledovani zobrazovat i nahore pomoci nejakych decentnich ikonek...zkusim to.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 26 bře 2011 11:34

Tak už to mám upravené na diskuzniforum.cz, ještě to doladím a můžeme zprovoznit i pro PC-HELP.

Odkaz na "sledovat téma" a "sledovat fórum" jsem nakonec umístnil do pravého horního rohu. Tak nějak mi připadá, že se to tam hodí nejvíce. Pokud byste měli připomínky či komentáře, pište prosím.

sledovat_tema.gif

atari
Level 6
Level 6
Stav:

Re: Upozornění e-mailem na novou diskusi

Příspěvekod atari » 27 bře 2011 22:22

Jo to je super. Akorát ten zaškrtnutý čtvereček před "Sledovat téma" by asi neměl být zaškrtnutý. Poprvé jsem koukal "jako puk" jakto, že to už je zaškrtlý, když jsem na to ještě nekliknul. Alespoň na mě to působilo tak, že už to je sledované, a přitom ještě nebylo. Takže by se eventuelně někomu ještě neznalému mohlo stát, že na to koukne, uvídí zaškrtnuto, a bude spoléhat, že to je již sledované.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 28 bře 2011 12:31

Díky, to mě ani nenapadlo, jedná se o stand. phpbb ikonku, zkusím vymyslet/pohledat jinou, možná obálku se znakem plus. Ještě dám vědět :-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 bře 2011 13:12

Trochu se do toho vložím toto nastavení přeci vychází z nastavení v uživatelském profilu pokud odpovíš automaticky ti chodí upozornění na e-mail pokud je v uživatelském profilu nastaveno.
Pokud neodpovíš pak je třeba zaškrtnout a příde ti upozornění na další změnu po tvé poslední návštěvě.
Takže pokud dotyčný v tématu již odpovídal je default nastavení zaškrtnuto nebo lépe řečeno nabídka chybí a je dostupná nabídka ukončit sledování.
Pokud chce sledovat bez odpovědi je default nastavení nesledováno tedy je třeba zaškrtnout.

Já jenom tak abych vám v tom burdelu udělal ještě větší

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
    od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    17
    4910
    od Viktor737 Zobrazit poslední příspěvek
    29 zář 2024 15:04

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”