Velice zajimavý problém.
Stává se to i u mě ovšem ne po cca 1 hodině, ale po několika hodinách těžké práce. Když stahuju, nahrávám z videa, upravuju v movie maker atd. a to vše najednou a několik hodin tak po vypnutí všech aplikací jsou obě jádra zatížena mezi 40-50% někdy (velmi velmi málo) i více. Včera jsem dosáhl rekordu. Spotřeba RAM byla 2900MB. Po vypnutí všech běžících programů však byla spotřeba stejná

Třeba nyní mám otevřenou Operu a stahuju 4*1GB soubory, mám otevřeno cca 15 panelů, píšu

, movie maker ukládá film, běží kontrola AVG a v media playeru přehrávám hudbu.Volných RAM 1094MB (30%). CPU samozřejmě 100% obě jádra. Ale jede svižně. Mám ho rád.
Myslím si, že tyto dvě věci jsou vlastně to samé. Nic o tom nevím, ale domnívám se, že jde o to, že se procesy nevypínají zcela, že processor něco zpracovává ještě na pozadí a nebo je prostě unavený, nevím.
PORAĎTE !!! jo a mimochodem caps lock mám vypnutý
Mám ještě jeden problém co se týká tohoto fóra. V uživatelském nastavení mám napsáno jaký mám PC, ale pod příspěvky se mi to nezobrazuje.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540