Ahoj,
mám dotaz, známému vyhořel počítač, poprosil mě jestli bych mu nemohl složit nový takže jsem nakoupil všechno nové, zůstal jen starý case. Všechno jsem složil tak jak to má být, ale při spuštění nereaguje monitor. Základní desku už jsem jednou reklamoval a i po reklamaci mám stejný problém. Ještě bych řekl že je graf. karta integrovaná. Budu vděčný za každou radu, já už vážně nevim...
oživení PC
- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: oživení PC
Monitor je urcite funkcni? Zkusil jste externi grafiku?
-
- Pohlaví:
Vítám tě na PC-Help. Možná zbytečná otázka, ale nezapoměl jsi na ovladače KG (na CD k MB) ?
Monitor je funkční. Já jsem komplet nový počítač nikdy nestavěl, maximálně nějaké obměny tak nevim co s tim. Jen jsem ho složil a teď nevim co dál, když mi nejde grafika.
-
- Pohlaví:
Tak se zeptám podruhé - nainstaloval jsi ovladače grafické karty?
Já nevim jak na to, když se monitor vůbec nerozjede. Zkoušel jsem dát cd s ovladači do mechaniky, ale nic se nedělo.
-
- Pohlaví:
Jasně, to já tady píšu kraviny, nějak mi uniklo, že nejde monitor.
Zkontroluj jestli jsou v pohodě kabely. Když to zapneš, slyšíš jak nabíhá systém anebo je ticho a monitor pořád tmavý. Nabíhání systému bys měl slyšet.

- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jeste bych zkusil pripojit grafiku do pcie slotu 

Je slyšet HDD, DVD-ROM, zacvakání procesoru... OS zatim nainstalovaný neni.
Grafika tam je integrovaná, přemýšlel jsem, že jí tam zkusím dát ze svého PC, ale mám s AGP, na té nové desce je jen PCI
-
- Pohlaví:
Pokud to vůbec nereaguje pak by to asi chtělo začít úplně znovu pořádnou kontrolou.
1/ Sedí procesor a nejsou u něho ohnuté nějaké piny ?
2/ Sedí paměti a ostatní příslušenství ve slotech ?
3/ Je správně zapojen kabel od zdroje do základní desky a do ostatních komponentů ?
4/ Jde vůbec zdroj - točí se větrák ?
5/ Vyjede mechanika při stisku tlačítka ?
1/ Sedí procesor a nejsou u něho ohnuté nějaké piny ?
2/ Sedí paměti a ostatní příslušenství ve slotech ?
3/ Je správně zapojen kabel od zdroje do základní desky a do ostatních komponentů ?
4/ Jde vůbec zdroj - točí se větrák ?
5/ Vyjede mechanika při stisku tlačítka ?
Procesor sedí a je v pohodě. Zdroj funguje, při zapnutí zdroje se rozsvítí dioda na desce, mechanika při stisknutí tlačitka vyjede. Zas mi bylo divný že nesvítí klávesnice(num lock)...
Zpět na “Problémy s hardwarem”