Samovolné opakující se restartování
Samovolné opakující se restartování
Dobry den. Uz nejakou dobu se mi porat opetovne vypina (restartuje) PC. Uz jsem zkousel vytahnou pameti a dal je zpet a vycistil vse od prachu. Ovsem problem porat pretrvava. Zda se mi ze pokud spustim vice aplikaci, tak to zase prijde, ale stalo se to i bez spustenych aplikaci. Muzete mi prosim nejak pomoci? Dekuji
-
- Pohlaví:
Re: Samovolné opakující se restartování
Vítám Tě na PC-Help. Jak se to stalo? Neměnil jsi nějaký HW, případně neinstaloval nějaký SW? Nepřehřívá se grafika anebo CPU? Točí se větráky?
Ano teplota by to byt mohla koukni se do biosu (nejlepe po restartu pc) jake mas teploty a nebo zkus everest kdyz budou vysoke tak pridej vetrak 

MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192
Diky, podivam se... az mi to zase klekne. A ozvu se.
-
- Pohlaví:
asi lepší než Everest je HW-monitor CPUID.
Určitě zkontroluj teploty .. co máš za mašinu ??
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

Posilam vysledek z CPUID www.denio.cz/Pracovni/HWMonitor.txt ja temhle vecem moc nerozumim.
-
- Pohlaví:
Ty teploty jsou v pohodě, ale u napětí +5V je jen 3,68V což je málo, ale otázkou je jestli ten HW.monitor nešidí. Dej sem ještě screen toho HW-monitoru.
Asi mi tam poradne litaji voltaze co? http://www.denio.cz/Pracovni/CPUID.jpg
-
- Pohlaví:
Co máš za zdroj? Pokud by se mělo tomu HWmonitoru věřit, pak by zdroj asi potřeboval výměnu. Podívej se na to napětí do Biosu, tam je to nejpřesnější a věrohodné.
Netusim jakej tam je. Dobre diky moc. mrknu potom na zdroj jak mi to klekne a ozval bych se. zatim mi to drzi a musim dodelat neco duleziteho. Ozvu se zatim dekuji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1706
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23