Oprava poškozeného souboru NTLDR
Oprava poškozeného souboru NTLDR
Může mi někdo prosím poradit. Nenačte se mi Windows a hlásí mi to "NTLDR NENALEZEN" Našel jsem si jak v tomto případě postupovat, jen mám problém, že to po mě chce heslo administrátora a já nevím o tom že bych nějaký zadával. Je možné nějaké řešení. Nemám k dispozici druhé pc abych tam vložil hdd a do něj tento poškozený soubor zkopíroval. dík .
Re: Oprava poškozeného souboru NTLDR
Přesto, že jsem potřeboval pomoc a to rychle nemohl jsem čekat,že v tuto dobu
mi zde někdo poradí. A tak jsem zkoušel sám a problém vyřešil. I když návod na stránce http://www.ovsem.net/windows-xp/ntldr-n ... is-missing je supr, můj problém spočíval v tom, že jsem neznal(neexistující) heslo administrátora. další možnost připojit hdd k funkčnímu pc a tento soubor tam zkopírovat u mě nebylo možné z jasného důvodu absence druhého pc.
Napadlo mě, že když mám dva hdd. že zkusím nainstalovat nový windows na druhý hdd. Bez formátování beze změn.
Nainstaloval jsem spustil počítač a z cd windowsu jsem zkopíroval zmíněný soubor. restartoval jsem pc(samo jsem nastavil v biosu boot na původní hdd a funguje. Pro jistotu jsem pc párkrát vypnul a restartoval a v nouzáku jsem zadal heslo administrátora. Novou instalaci win xp jsem jednoduše odstranil.
A i přesto, že teď okna šlapou, chtěl bych vědět zda opravdu tento postup pomohl nebo je to jen náhoda a co mám v příkazovém řádku zadat když jsem na svém pc při instalaci win. nikde žádné heslo nezadával.
//Citace předchozího příspěvku je zakázána, viz pravidla fóra.
//Upraveno
//mike007
mi zde někdo poradí. A tak jsem zkoušel sám a problém vyřešil. I když návod na stránce http://www.ovsem.net/windows-xp/ntldr-n ... is-missing je supr, můj problém spočíval v tom, že jsem neznal(neexistující) heslo administrátora. další možnost připojit hdd k funkčnímu pc a tento soubor tam zkopírovat u mě nebylo možné z jasného důvodu absence druhého pc.
Napadlo mě, že když mám dva hdd. že zkusím nainstalovat nový windows na druhý hdd. Bez formátování beze změn.
Nainstaloval jsem spustil počítač a z cd windowsu jsem zkopíroval zmíněný soubor. restartoval jsem pc(samo jsem nastavil v biosu boot na původní hdd a funguje. Pro jistotu jsem pc párkrát vypnul a restartoval a v nouzáku jsem zadal heslo administrátora. Novou instalaci win xp jsem jednoduše odstranil.
A i přesto, že teď okna šlapou, chtěl bych vědět zda opravdu tento postup pomohl nebo je to jen náhoda a co mám v příkazovém řádku zadat když jsem na svém pc při instalaci win. nikde žádné heslo nezadával.
//Citace předchozího příspěvku je zakázána, viz pravidla fóra.
//Upraveno
//mike007
Re: Oprava poškozeného souboru NTLDR
Jestliže jsi heslo nezadával, tak žádné heslo neexistuje, účet je bez hesla.
Přesto se systém na heslo ptá – v takovém případě žádné heslo nepsat a potvrdit „prázdné“ heslo.
Přesto se systém na heslo ptá – v takovém případě žádné heslo nepsat a potvrdit „prázdné“ heslo.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3117
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1487
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 11
- 5666
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1906
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 10
- 2963
-
od Riviera kid