klidně to udělám celé já, celkem se nudím totiž
HLEDÁ SE WEBmaster !!!
-
BRABO[*_*]
- Level 1.5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: HLEDÁ SE WEBmaster !!!
Klidně ty pomůžu, dělal jsme z php-fusion docela s tím umím. Nainstaluji ty to ukážu jak se s tím pracuje a když nebudeš vědět tak ty pomůžu mé icq 372438654.
.
to icq nejde mohl by si to opravit nebo se ozvi rovnou me jo ??? 380 952 353 !!!! diky
!!! Multi Clan !!!
Počínaje tímto příspěvkem následuje vlákno založené po 3 dnech na stejné téma.
Z důvodů duplicity jsem obě vlákna sloučil.
Myloš
Ahoj , zakládáme Multiklan . Nejprve jsem byli jen samotný Klan ve Hře Counter Strike 1.6 . Ale dostali jsme nápad založit multiklan. Protože se okolo toho motáme už dost dlouho a něco o tom víme. Máme Sponzory ! Server ! Prostě vše co k tomu patří. Ale k pořádnému MiltiKlanu patří i pořádný web např.: http://www.dogsoldiers.cz/ Samozdřejmě nežádám od nikhoo takový WEB to je až moc dobré , ale potřebovali by jsme WEBmastera ktery by uměl udělat neco podobného pro MULTIKLAN ! Asi nikdo nebude dělat nic takového zadarmo , takže bych mohl zařidit pro "našeho" WebMastera nějaký dar od Sponzora např.: Slevu na PC hardware nebo software, web desing apodobně .
jestli by jse našel někdo kdo by nějaký podobý WEB dokázal udělat , bereme všechno !!!!!
Předem děkuji za celý náš Klan !!!
Z důvodů duplicity jsem obě vlákna sloučil.
Myloš
Ahoj , zakládáme Multiklan . Nejprve jsem byli jen samotný Klan ve Hře Counter Strike 1.6 . Ale dostali jsme nápad založit multiklan. Protože se okolo toho motáme už dost dlouho a něco o tom víme. Máme Sponzory ! Server ! Prostě vše co k tomu patří. Ale k pořádnému MiltiKlanu patří i pořádný web např.: http://www.dogsoldiers.cz/ Samozdřejmě nežádám od nikhoo takový WEB to je až moc dobré , ale potřebovali by jsme WEBmastera ktery by uměl udělat neco podobného pro MULTIKLAN ! Asi nikdo nebude dělat nic takového zadarmo , takže bych mohl zařidit pro "našeho" WebMastera nějaký dar od Sponzora např.: Slevu na PC hardware nebo software, web desing apodobně .
jestli by jse našel někdo kdo by nějaký podobý WEB dokázal udělat , bereme všechno !!!!!
Předem děkuji za celý náš Klan !!!
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Propi: Obávám se, že zde žádného webmastera nenajdeš. Pc-help se z velkého procenta věnuje problematice HW/SW než tímto. Mohu ti doporučit diskuzní fórum, kde jsou lidé, kteří se věnují tvorbou webových stránek a třeba mezi nimi najdeš někoho, kdo by se toho ujal --> http://www.jaknaweb.com/forum.php?f=1 nebo moje oblíbené http://www.programujte.com Chovej se tam ale slušně nebo nepochodíš stejně jako tady.
//Mike007: smazal jsem ti vzkaz, který již nikomu nepatřil, neboť jsem vlákno promazal
//všichni: téma jsem promazal od OT, včetně usměrňovacích pokynů moderátorů. Pokud budete pokračovat v OT, dojde na Mikeho upozornění a téma bude uzamknuto
//Karlos
//Mike007: smazal jsem ti vzkaz, který již nikomu nepatřil, neboť jsem vlákno promazal
//všichni: téma jsem promazal od OT, včetně usměrňovacích pokynů moderátorů. Pokud budete pokračovat v OT, dojde na Mikeho upozornění a téma bude uzamknuto
//Karlos
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
-
Mates.Celo
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
Zdravim,
pokud máš stále zájem o vytvoření webové stránky, tak bych ti mohl udělat pro tebe solidní web za 1000-2000kč. Díky za odpověď
JInak ještě tady máš můj web abys viděl reference a ostatní věci http://web-4u.cz . Tak se ozvy a nějak se domluvíme.
// Jestliže potřebuješ po vložení příspěvku ještě něco doplnit a mezitím nikdo nereagoval,
// je lepší, když – namísto vkládání dalšího příspěvku – použiješ tlačítko „Upravit“
// Proto jsem oba tvé příspěvky sloučil.
// Myloš
pokud máš stále zájem o vytvoření webové stránky, tak bych ti mohl udělat pro tebe solidní web za 1000-2000kč. Díky za odpověď
JInak ještě tady máš můj web abys viděl reference a ostatní věci http://web-4u.cz . Tak se ozvy a nějak se domluvíme.
// Jestliže potřebuješ po vložení příspěvku ještě něco doplnit a mezitím nikdo nereagoval,
// je lepší, když – namísto vkládání dalšího příspěvku – použiješ tlačítko „Upravit“
// Proto jsem oba tvé příspěvky sloučil.
// Myloš
Zdravím. Úplně jako stránky od DOG Soldiers by to asi nebylo, ale mohli by jsme se domluvit, pokud by jsi měl zájem. Písni mi zprávu tady na fórum, nebo na e-mail 
Taz
Taz
Nazdar, webovky klído udělám, kolik platíš?
// Smazán duplicitní příspěvek
// mike007
// Smazán duplicitní příspěvek
// mike007
- Stene
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
BRABO[*_*] , cetnain
"Nazdar, webovky klído udělám, kolik platíš?" -> Pro smích? Už jenom ta věta, kolik platíš!
Kdyby jste se vyjádřili trochu jako lidi, věděl bych, že umíte aspoň česky a možná bych se vám ozval o udělání nějakého webu. Ale pokud píšete takové nesmysli, nikdo vám na to neodepíše!!!! Grrrr
Viz vlákno viewtopic.php?f=62&t=39792&hilit=u%C4%8Ditel
// Je docela prča, že někoho napadáš z hlediska jazyka za větu „Kolik platíš“, která je po pravopisné stránce OK,
// zatímco sám perlíš takovými patvary, jako „kdyby jste“ (správně je „kdybyste“) nebo „nesmysli“.
// Myloš
"Nazdar, webovky klído udělám, kolik platíš?" -> Pro smích? Už jenom ta věta, kolik platíš!
Kdyby jste se vyjádřili trochu jako lidi, věděl bych, že umíte aspoň česky a možná bych se vám ozval o udělání nějakého webu. Ale pokud píšete takové nesmysli, nikdo vám na to neodepíše!!!! Grrrr
Viz vlákno viewtopic.php?f=62&t=39792&hilit=u%C4%8Ditel
// Je docela prča, že někoho napadáš z hlediska jazyka za větu „Kolik platíš“, která je po pravopisné stránce OK,
// zatímco sám perlíš takovými patvary, jako „kdyby jste“ (správně je „kdybyste“) nebo „nesmysli“.
// Myloš
Zpět na “Programování a tvorba webu”