HLEDÁ SE WEBmaster !!!

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

BRABO[*_*]
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: HLEDÁ SE WEBmaster !!!

Příspěvekod BRABO[*_*] » 30 led 2009 11:51

Klidně ty pomůžu, dělal jsme z php-fusion docela s tím umím. Nainstaluji ty to ukážu jak se s tím pracuje a když nebudeš vědět tak ty pomůžu mé icq 372438654.
klidně to udělám celé já, celkem se nudím totiž :smile:.

Reklama
propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 30 led 2009 12:07

to icq nejde mohl by si to opravit nebo se ozvi rovnou me jo ??? 380 952 353 !!!! diky

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

!!! Multi Clan !!!

Příspěvekod propi » 02 úno 2009 19:22

Počínaje tímto příspěvkem následuje vlákno založené po 3 dnech na stejné téma.
Z důvodů duplicity jsem obě vlákna sloučil.
Myloš

Ahoj , zakládáme Multiklan . Nejprve jsem byli jen samotný Klan ve Hře Counter Strike 1.6 . Ale dostali jsme nápad založit multiklan. Protože se okolo toho motáme už dost dlouho a něco o tom víme. Máme Sponzory ! Server ! Prostě vše co k tomu patří. Ale k pořádnému MiltiKlanu patří i pořádný web např.: http://www.dogsoldiers.cz/ Samozdřejmě nežádám od nikhoo takový WEB to je až moc dobré , ale potřebovali by jsme WEBmastera ktery by uměl udělat neco podobného pro MULTIKLAN ! Asi nikdo nebude dělat nic takového zadarmo , takže bych mohl zařidit pro "našeho" WebMastera nějaký dar od Sponzora např.: Slevu na PC hardware nebo software, web desing apodobně .
jestli by jse našel někdo kdo by nějaký podobý WEB dokázal udělat , bereme všechno !!!!!
Předem děkuji za celý náš Klan !!!

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 03 úno 2009 21:11

Propi: Obávám se, že zde žádného webmastera nenajdeš. Pc-help se z velkého procenta věnuje problematice HW/SW než tímto. Mohu ti doporučit diskuzní fórum, kde jsou lidé, kteří se věnují tvorbou webových stránek a třeba mezi nimi najdeš někoho, kdo by se toho ujal --> http://www.jaknaweb.com/forum.php?f=1 nebo moje oblíbené http://www.programujte.com Chovej se tam ale slušně nebo nepochodíš stejně jako tady.

//Mike007: smazal jsem ti vzkaz, který již nikomu nepatřil, neboť jsem vlákno promazal :wink:
//všichni: téma jsem promazal od OT, včetně usměrňovacích pokynů moderátorů. Pokud budete pokračovat v OT, dojde na Mikeho upozornění a téma bude uzamknuto :evil:
//Karlos
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Mates.Celo
nováček
Stav:

Příspěvekod Mates.Celo » 07 úno 2009 13:57

Zdravim,
pokud máš stále zájem o vytvoření webové stránky, tak bych ti mohl udělat pro tebe solidní web za 1000-2000kč. Díky za odpověď
JInak ještě tady máš můj web abys viděl reference a ostatní věci http://web-4u.cz . Tak se ozvy a nějak se domluvíme.

// Jestliže potřebuješ po vložení příspěvku ještě něco doplnit a mezitím nikdo nereagoval,
// je lepší, když – namísto vkládání dalšího příspěvku – použiješ tlačítko „Upravit
// Proto jsem oba tvé příspěvky sloučil.
// Myloš

Tazlandia
nováček
Stav:

Příspěvekod Tazlandia » 22 úno 2009 10:49

Zdravím. Úplně jako stránky od DOG Soldiers by to asi nebylo, ale mohli by jsme se domluvit, pokud by jsi měl zájem. Písni mi zprávu tady na fórum, nebo na e-mail ;-)

Taz

cetnain
nováček
Stav:

Příspěvekod cetnain » 12 kvě 2009 19:00

Nazdar, webovky klído udělám, kolik platíš?

// Smazán duplicitní příspěvek
// mike007

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 14 kvě 2009 22:40

BRABO[*_*] , cetnain
"Nazdar, webovky klído udělám, kolik platíš?" -> Pro smích? Už jenom ta věta, kolik platíš!

Kdyby jste se vyjádřili trochu jako lidi, věděl bych, že umíte aspoň česky a možná bych se vám ozval o udělání nějakého webu. Ale pokud píšete takové nesmysli, nikdo vám na to neodepíše!!!! Grrrr :bomb: :x

Viz vlákno viewtopic.php?f=62&t=39792&hilit=u%C4%8Ditel

// Je docela prča, že někoho napadáš z hlediska jazyka za větu „Kolik platíš“, která je po pravopisné stránce OK,
// zatímco sám perlíš takovými patvary, jako „kdyby jste“ (správně je „kdybyste“) nebo „nesmysl
i“. :D
// Myloš

Zpět na “Programování a tvorba webu”