Spodni lišta bliká
Spodni lišta bliká
Zdravím mám problém, když mi prijde zprava z ICQ nebo QIP, tak jak mi dole v levem rohu blika zprava tak blika i celá spodni lista (posouva se spolu s tou zpravou)... Nevite nekdo co s tim?
AMD Athlon 64 X2 5000+ 3,0GHz; 4Gb (2x2Gb dual) RAM; Nvidia GF8800GT 512Mb;160Gb + 750GB Sata2 HDD;LightScribe LG DVD-RW,22" LG;Win XP SP2 + Win Vista Ultimate 32-bit SP1
Re: Spodni lišta bliká
To nechápu .... Tobě blíká zpráva z IM v levém rohu spodní lišty která se pohybuje se zprávou?? Co máš za OS?
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

no ono se to spatne vysvetluje, koukni na prilohu. Kdyz dojde zprava z ICQ, tak se mi cela spodni lista poskakuje zprava doleva a zpatky, ale ne nijak vyrazne, proste jen jakoby kopiruje sirku te ikony zpravy. Ja si myslim ze je to tim ze si ten chlapik od ktereho mam (Win XP) pohral s nabidkou start. Nemam tam napis start ale jen tuhle ikonku. Ale nevim jak vratit puvodni nabidku start. To bude totiz chtit nejakej hack, protoze nikde ve win to nejde prepnout. Jsem zoufalej a nevim co s tim. Poradte.
Dik moc
Dik moc
AMD Athlon 64 X2 5000+ 3,0GHz; 4Gb (2x2Gb dual) RAM; Nvidia GF8800GT 512Mb;160Gb + 750GB Sata2 HDD;LightScribe LG DVD-RW,22" LG;Win XP SP2 + Win Vista Ultimate 32-bit SP1
Jo aha ty myslíš zprávu jako okno , čili že se ti zpráva zobrazí na liště jako to fórum ... a to dělá jenom u IM ?
AMD 2600 ...

- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ilities/?g v tomto programu by ta lišta měla jít změnit na klasickou chce si to s tím pohrát je k tomu i čeština 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Pohlaví:
Ahoj, prosím Tě piš česky - myslím diaktriku. Zkoušel jsi pravou myší kliknout na lištu a celé to přenastavit?
Tohle není klasická lišta Visty?
AMD 2600 ...

-
- Pohlaví:
mixik007 píše:Stáhni si http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ilities/?g v tomto programu by ta lišta měla jít změnit na klasickou chce si to s tím pohrát je k tomu i čeština
Na Klasickou lze ta lišta změnit v normálním nastavení! Mixiku007 sorry, ale nejsem zrovna příznivcem stahování různých utilit pokud to lze i bez nich a někdy rozhrabou registry a udělají více škody než užitku.
Ok tak s diakritikou. Přes pravé tlačítko na lištu nelze změnit na klasické zobrazení. Nejde to změnit ani poku změním motiv win XP na klasický, prostě lišta změní barvu, ale místo nápisu start je tam pouze tahle ikonka. Mám win XP.
Zkusím stáhnout Tune Up, ale moc šancí tomu nedávám, zkoušel jsem přes resource hacker otevřít explorer.exe, jenže tam je normálně nastaven nápis start. Takže netuším jak to vrátit zpátky.
Zkusím stáhnout Tune Up, ale moc šancí tomu nedávám, zkoušel jsem přes resource hacker otevřít explorer.exe, jenže tam je normálně nastaven nápis start. Takže netuším jak to vrátit zpátky.
Blue Spirit píše:mixik007 píše:Stáhni si http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ilities/?g v tomto programu by ta lišta měla jít změnit na klasickou chce si to s tím pohrát je k tomu i čeština
Na Klasickou lze ta lišta změnit v normálním nastavení! Mixiku007 sorry, ale nejsem zrovna příznivcem stahování různých utilit pokud to lze i bez nich a někdy rozhrabou registry a udělají více škody než užitku.
+1

AMD 2600 ...

Tune Up stažen a nainstalován, ale bohužel nevím jak změním přímo ikonku nabídky start. Takže se ptám jak to udělat? Ví někdo?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”