nefunkční DVD Rom a virtuální mechanika Vyřešeno
nefunkční DVD Rom a virtuální mechanika
Dobrý den, prosím o radu. Pokoušela jsem se odinstalovat Nero a místo toho jsem vymazala konfigurační informace uložené v registru. Ve správci zařízení mám zobrazené jednotky DVD/CD- ROM se žlutými trojúhelníky s vykřičníky. V podrobnostech je napsáno: Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (kód 19) Mám Windows Vista 32.Už jsem zkoušela vše možné a bez úspěchu. Předem děkuji za radu.
-
- Pohlaví:
Re: nefunkční DVD Rom a virtuální mechanika
Vítám Tě na PC-Help. Nějak mi nedochází co se mohlo odinstalací Nera poškodit. Jak jsi to odinstalovávala? Pokud systém mechaniku nevidí, pak jsou min. 2 možnosti jak ji zprovoznit.
1/ Kliknout na ty vykřičníky pravou myší a aktualizovat drivery z CD přidaného k mechanice
2/ Rozdělat PC a PŘI VYPNUTÉM PC odpojit mechaniku. Pak PC na minutu zapnout, opětovně vypnout a po následném zapojení a zapnutí PC by si systém tu mechaniku měl najít sám.
1/ Kliknout na ty vykřičníky pravou myší a aktualizovat drivery z CD přidaného k mechanice
2/ Rozdělat PC a PŘI VYPNUTÉM PC odpojit mechaniku. Pak PC na minutu zapnout, opětovně vypnout a po následném zapojení a zapnutí PC by si systém tu mechaniku měl najít sám.
Odinstalovala jsem to přes Total Uninstal 5 ato Program Files- Nero- InCd. Nevím jistě jestli to s tím souvisí, ale zkoušela jsem odinstalovat ovladač a zase nainstalovat a napsalo mi to, že ovladač je již instalován. Aktualizaci jsem zkoušela také. Zkusím Tvé rady. Zatím děkuji
-
- Pohlaví:
InCD je jen součást Nera, je to program který umožňuje aby se klasické DVD chovalo jako disketa. Některá Nera se špatně odinstalovávají a Nero na to má svůj Uninstalátor. Na tomto fóru se o něm psalo a jistě je zde i odkaz.
-
- Pohlaví:
Vygooglil jsem Nero General Clean Tool.
Bohužel, odpojení mechaniky nepomohlo. Stále to nejde. Mechanika není ani v nabídce Počítač. Jsou tam pouze hard disky a vyměnitelné disky. Instalační CD k mechanice nemám, mám pouze DVD pro čisté obnovení, ale nevím, jestli to pomůže, když nejde mechanika.
-
- Pohlaví:
Je třeba počkat na někoho moudřejsího kdo se vyzná ve Vistách (já mám XP). Ale v nadpisu je něco o virtuální mechanice- neni tam někde kolize mezi tou virtuální a fyzickou mechanikou? Jde ta virtuální odinstalovat?
Mám nainstalovaný Daemon Tools Lite 4.30.2. Zkusím to odinstalovat.
-
- Pohlaví:
To by mohlo pomoci, konkrétně s Daemonem jsem měl kdysi také podobný problém. Ale už si jen matně vzpomínám, že mi to rozhasilo registry a musel jsem přeinstalovat.
tak jsem ho odinstalovala, ale nevím, co dál. Ještě zkusím restartovat comp.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Po odinstalování Deamona bych doporučil vyčistit registry CCleanerem. Viz. můj podpis

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě taky nejdříve zkus ten Nero General Clean Tool. Doporučuje to i sám výrobce softwaru. 

INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2921
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02