kde múžu najít komlet ovladač pro canon bjc 2100 možná ho mám neuplnej
mod. by Ltb
Kde najít ovladač pro Canon bjc 2100
No kde jinde než na http://www.canon.cz?
Tady jsem se po pár kliknutích dostal k downloadu ovladačů na BJC-2100, kde si vybereš svůj OS a jazyk ovladače.
Tady jsem se po pár kliknutích dostal k downloadu ovladačů na BJC-2100, kde si vybereš svůj OS a jazyk ovladače.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Winzip je samostatný program zatímco winzip-self extraktor jen pomocný prográmek různých aplikací. Pokud máš archív zakódovaný, extraktor si s ním stejně neporadí. No tady snad můžeš použít i jeho - dáš Unzip - bohužel nastavení cesty, kam se má soubor rozbalit je obtížné - musíš vše ručně vypsat a nedá se naklikat. Mnohdy jsem pracně hledal, kam rozbalený soubor vlastně odešel. Nejideálnější je proto Total Commander, který slouží především jako souborový manažer a rozbalování archívů má jako nadstavbu (mimo mnoho jiných výborných funkcí) už přímo v sobě zabudovanou. Sice si také neporadí se zaheslovanými soubory, ale to v tomto případě nepotřebuješ. Navíc je česky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2328
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10299