WMP a Centrum synchronizace Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Strža
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

WMP a Centrum synchronizace  Vyřešeno

Příspěvekod Strža » 09 úno 2009 00:53

Zdravim, Vista 64-bit, hledal jsem hledal, ale nenasel, jak odinstalovat WMP z Vist a taky chci zakazat Centrum synchronizace, v obou pripadech jsem nasel na netu, ze WMP nejde odinstalovat, coz se mi zda sprortarna a doufam, ze to jde, protoze ackoliv ho zakazu do vseho se musi vesr*t, a pak centrum synchronizace, to jako nechcu, aby se me ptalo vzdy, kdyz pripojim flashku! Napsano bez carek, protoze to bylo psano z rozhorceni, diky za rady, zatim.
GA-P35-DS4, Core2 Duo E6850 3,0GHz, Zotac GTX 285 1GB, Enermax Liberty 620W, 2x1GB Kingston 667MHz + 2x1GB Kingston 800Mhz, 3x320GB Seagate Barracuda, Sony Nec AD-7173S

Reklama
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Re: WMP a Centrum synchronizace

Příspěvekod Spyke » 09 úno 2009 03:10

Vím, že to jde pomocí programu vLite. Bohužel pro Tebe ten ti pouze upraví instalačku Visty, kde si vybereš co chceš a co nechceš aby obsahovala.
O možnosti odstranění z již nainstalovaných Vist nevím, ale zřejmě by to mělo jít pomocí úpravy registrů.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Strža
nováček
Stav:

Re: WMP a Centrum synchronizace

Příspěvekod Strža » 09 úno 2009 17:22

No tak zkouska, ze vymazu Media Player z registru nepomohla po restartu je tam tahle slozka znovu nainstalovana, tkaze to vypada ze WMP je naplno a pekne drsne integrovanej :( v sluzbach to taky nikde nevidim, jeste zkusim tuneup a zakazat wmp pri spusteni, protoze jsem si toho tedka vsiml, ze tam je v procesech pro me zbytecnej...
GA-P35-DS4, Core2 Duo E6850 3,0GHz, Zotac GTX 285 1GB, Enermax Liberty 620W, 2x1GB Kingston 667MHz + 2x1GB Kingston 800Mhz, 3x320GB Seagate Barracuda, Sony Nec AD-7173S

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”