mám z toho všeho wosipky a moc hledám pomoc. Koupili jsme před týdnem fungl nágl počítač (konfigurace níže), ale nějak jsem s ho ještě neužil. Tak tedy.... považuju se za středně+ zdatného počítačového uživatele a tak jsem v pohodě zapojil to, co se zapojit mělo. Před zapojením internetu, s ale počítač zrestartoval a než naběhla přihlšovací tabulka XPček "Vítejte", tak se znovu zresetoval a tak to šlo asi 8x za sebou. Po chvíli jsem ho vypnul a za pár desítek minut zapnul a fungovalo to dobře!.....i když jen 10 minut. Pak následovalo to samé. Saovolný restart -- skončilo to vždy ve fázi, kdy nabíhá WinXP (černá obrazovka s logem) a modrým "Vítejte" --.
Včera jsem ho zapnul a bez skrupulí naskočil hned! Jenže...po obligátních 10 minutách spadnul, ale pro změnu už naskakuje modrá obrazovka jako odpověď na každý pokus se dostat dál (stav nouze, obvyklá konfigurace, známá funkční nastavení apod.) a to i v případě, že obnovím tovární nastavení.
Prostě se dál už nedostanu. Opět jen logo na černém screenu.

Na firmě (NetStores.cz) jsem se na to ptal, ale tam mi nebyli schopni říct nic jiného než že to nebude konfliktem s monitorem (HP p1130) a že to mám poslat zpátky. Vzhledem k tomu, že jim to trvalo skoro 14 dní, než ho dali do kupy mám z toho luft.