Svou blbostí jsem docela dávno si hrál se službama- mám Windows XP a nějak se mi podařilo zablokovat (stahování) všechny aktualizačních programů, nebo už jen instalace programu které se připojují k internetu......
Už jsem pročetl všechny popisy k těm službám ale stále jsem neanašel žádnou která by pracovala s těma aktualizacema....
Mohl by mi prosím někdo poradit jakou službu bych nastavit nebo co...
/vol prosím příště výstižnější nadpis. upraveno. memphisto
Zakázané aktualizace ve službách po mém zásahu
Re: Zakázané aktualizace ve službách po mém zásahu
Mně se nedávno stalo, že jsem svou blbostí zrušil službu Rozpoznávání hardware. Mám taky XP a cokoliv jsem připojil, XP byly k nově připojenýmu HW úplně hluchý. A služba v seznamu služeb najednou nebyla k nalezení, takže ani nebylo co povolit. Pomohlo jediné: Ze "zdravých" XPček od kámoše jsem si zkopíroval soubor svchost.exe, který jsem našel v kořenovým C:/Windows/System32.
Soubor svchost.exe ve svých XP jsem si nejprve přejmenoval na svchost1.exe, abych měl zálohu pro případ nějakýho průseru. Pak jsem natvrdo zkopíroval zdravý soubor od kámoše do mýho kořenovýho System32 a hle - služba Rozpoznávání hardware se zjevila jak čaroděj ze země Oz :-)
Všechny služby samozřejmě nastavený tak, jak měl kámoš u sebe, takže jsem si s tím musel zase pohrát, ale pomohlo to.
Jinak které služby se týká tvůj problém, bohužel nevím. Napsal jsem jen svou zkušenost.
A nebo ještě jedna věc. Zkus tohle http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... xpantispy/
// Tři za sebou jdoucí příspěvky byly sloučeny. Pokud potřebuješ něco dodat, použij u svého příspěvku tlačítko "Upravit"
//mike007
Soubor svchost.exe ve svých XP jsem si nejprve přejmenoval na svchost1.exe, abych měl zálohu pro případ nějakýho průseru. Pak jsem natvrdo zkopíroval zdravý soubor od kámoše do mýho kořenovýho System32 a hle - služba Rozpoznávání hardware se zjevila jak čaroděj ze země Oz :-)
Všechny služby samozřejmě nastavený tak, jak měl kámoš u sebe, takže jsem si s tím musel zase pohrát, ale pomohlo to.
Jinak které služby se týká tvůj problém, bohužel nevím. Napsal jsem jen svou zkušenost.
A nebo ještě jedna věc. Zkus tohle http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... xpantispy/
// Tři za sebou jdoucí příspěvky byly sloučeny. Pokud potřebuješ něco dodat, použij u svého příspěvku tlačítko "Upravit"
//mike007
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
Re: Zakázané aktualizace ve službách po mém zásahu
u me to dela AVGcko ... ze mi blokuje pripadne povoluje (firewall) prichozi a odchozi spojeni s netem ...
jinak OVLADACI PANELY >>> CENTRUM ZABEZPECENI anebo Brana FIREWALL systemu (tam mas uvedene vyjimky v druhe zalozce)
jinak OVLADACI PANELY >>> CENTRUM ZABEZPECENI anebo Brana FIREWALL systemu (tam mas uvedene vyjimky v druhe zalozce)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3245
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2776
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3857
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2276
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10017