Jak pises, ..staci spravne seradit a vypalit, ..tak ani toto nechci, i kdybych neco takoveho mela (jakoze nemam), tak nechci vypalit film co ma ve trech vob-castech 3,5 GB.
Chci ty 4 casti *vob prevest na *avi, a avi spojit v jeden celek, aby to melo -/+ 700 MB, jako standartni filmy.
Uz jednou jsem neco stahla a nevedela, ze je to tak velky a zaplacla jsem si koncertem cele cedo, zbytecne.
Jenze, jak jsem napsala, ...WinAVI porad dokola pise jakejsi kodek, i kdyz jsem mu ho dala do slozky, jak je videt na obrazku a tak to *vob stejne nejde prevest do *avi. A tak to je porad v tom *vob a porad velke jak-tak krava.
Takze ted nevim: mam stahnout ConvertXtoDVD a zkusit to v nem?, ale to je preci na *avi, a ja mam porad *vob. (to je asi podobne jako toto: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... vi-recomp/)
Nemam zadne veci co pises, jednak to nepotrebuji a jinak jsem ten 'normalni uzivatel', takze vim jen to co se sama naucim, nebo zeptam a nebo mi nekdo poradi.
A kral Klacek, ..tak kral s drevennym mecem vladne aji u me, dvd-ecko neprehrava avi, ale me to neva.
Ty mas tak peknou ikonu.
...
To uz neni navod, ..ale manual na spusteni atomove reakce