VOB na AVI Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: VOB na AVI

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 17:01

Ano, ma to 4,33 GB a je to videt hned na tom prvnim obrazku, film je slozen ze 4 casti *vob (3 casi maji kazda pres 1 GB a 4ta je mensi, a k tomu je tak jeste jakejsi dalsi soubor co ma dalsich skoro 1 GB - jakoze blbost-dokument o filmu, no a zbytek ty male).

Jak pises, ..staci spravne seradit a vypalit, ..tak ani toto nechci, i kdybych neco takoveho mela (jakoze nemam), tak nechci vypalit film co ma ve trech vob-castech 3,5 GB.
Chci ty 4 casti *vob prevest na *avi, a avi spojit v jeden celek, aby to melo -/+ 700 MB, jako standartni filmy.
Uz jednou jsem neco stahla a nevedela, ze je to tak velky a zaplacla jsem si koncertem cele cedo, zbytecne.
Jenze, jak jsem napsala, ...WinAVI porad dokola pise jakejsi kodek, i kdyz jsem mu ho dala do slozky, jak je videt na obrazku a tak to *vob stejne nejde prevest do *avi. A tak to je porad v tom *vob a porad velke jak-tak krava.
Takze ted nevim: mam stahnout ConvertXtoDVD a zkusit to v nem?, ale to je preci na *avi, a ja mam porad *vob. (to je asi podobne jako toto: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... vi-recomp/)

Nemam zadne veci co pises, jednak to nepotrebuji a jinak jsem ten 'normalni uzivatel', takze vim jen to co se sama naucim, nebo zeptam a nebo mi nekdo poradi.
A kral Klacek, ..tak kral s drevennym mecem vladne aji u me, dvd-ecko neprehrava avi, ale me to neva.

Ty mas tak peknou ikonu.
...
To uz neni navod, ..ale manual na spusteni atomove reakce :evil: (navod je: klikni tam, klikni sem, a cekej :inlove: a sem-tam se podivaj, jak to facha, at se neco priucis)

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 16 úno 2009 17:34

Zlato ono by po seřazení a vypálení mělo hrát v kuse a vypadat jako koupené DVD. Nejednodušší asi bude podívat se co se nabízí za free vypalovací SW a co který umí. Bohuzel nyní nemám čas se s tebou dál vykecávat což mě mrzí.
konec konců dost se toho dozvíš na Wikipedia.cz a také jsem ti prostřednictvím sz poslal nějaké odkazy např Avatar viz "jak pracovat s Fórem PC-help". ConvertXtoDVD viz "Stahování odA do Z" nebo se podívat do článku "Warez a vy mě neporadíte" a využít odkazy tam schované a najít si tak SW sobě vyhovující podobné odkazy obsahuje i článek "Stahování od A do Z"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

PinkGirl

Re: VOB na AVI  Vyřešeno

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 18:00

Jan Pašek píše:Zlato

...no, v tom pripade stacilo.
Ani ses nepodival na ten prvi obrazek, ze se me po dalsich nekolika prispevcich ptas ...a ono je ta slozka s filmem tak velika?, takze mi neni jasne na co jsi vlastne reagoval, kdyz jsi se s tim ani neseznamil a potom se zpetne 'divis' ze je to tak velke. Kdyby ses na to poradne podival, predtim, nez zacnes psat, tak bys to videl hned na zacatku a zamyslel by ses nad duvodem, ze i kdyz jde o spojevi 4 casti *vob s jeden celek, tak jeden z duvodu prevodu do *avi je i to, ze to ma 3,5 GB, na misto standartnich 700 MB jako jine folmy, a tedy je nesmysl to vypalovat v takove kvalite a rozdelene do casti.
Tazke sis to ani poradne neprecetl, asi jako ten prvni co mi tam poslal jen blabol o WinAWI, na coz jsem se neptala, protoze jsem ho uz mela, ale zajmalo me, jak s tim pracovat pri zadavani *vob.

Na to, ze to nejde prekonvertovat nereknes nic a das doporuceni na Avatar :) ...no, tak bez toho se dal obejdu, stejne tak bez toho, aby mi nekdo rikal 'zlato'.
Tema uzaviram, odpoved jsem nedostala, nikdo nerekl nic konkretniho a na jasne dotazy, kdyz to nejde zmenit ve WinAVI, jsem nedostala ani odpoved, ani doporuceni v cem jinem to zkusit, kdyz to porad pise chyby,i kdyz jsem tam dala potrebne kodeky podla navodu na domovske strance vyrobce.

Najdi si nekoho jineho, komu budes moci rikat 'zlato', u me s tim nepochodis.
Jak pises, ze nemas cas se se mnou vykecavat, tak ja s tebou vykecavat ani nehodlam, a je to presne tak, ja se ptala na radu, nikoli na kecy=vykecavat :wc:
Naposledy upravil(a) PinkGirl dne 16 úno 2009 18:39, celkem upraveno 1 x.

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 16 úno 2009 18:33

Zlato , zdáš se mi jako nějaká sestra nebo holka od propiho. :lol:
Jinak pokud si to ze začátku extrahovala , tak jsi to musela také někde stáhnout tzn. z warfor atd. .
Na závěr téma uzavři prosím tě tím,že ho označíš za vyřešené a ne napsáním toto téma uzavírám :wink: .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 16 úno 2009 18:44

PinkGirl píše:No, tak presne o takovou odpoved jsem nestala, nic nerikajici, neposkytujici zadnou radu, zkusennost ani poznatek, zkratka vubec nic. ...dekuji tem, kdo si to precetli a zdrzeli se komentare tohoto typu.

No ehmm, pokud někomu napíšu název programu, tak se dá předpokládat, že s ním občas dělám a jsem s ním spokojen, asi by mě nenapadlo doporučovat něco extra špatného, jen proto, že se někdo nějak jmenuje.A pokud chceš nějakou radu, tak snad jednu, na program je česká lokalizace, tedy nejlepší je ho vyzkoušet, což už se stalo :smile:

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 16 úno 2009 18:46

Tema jsem prave uzavirala, potom co jsem to odeslala.
Kdyby jsi nebyl takovej trouba a nepritahl se vykecat, tak by jsi uz nic napsat nestihnul, protoze by tema bylo uz uzavrene.
Jak vidis, stihnul jsi to, ..presne podle tradice fora, ...kdy jste z fora udelaly chat plny kecu, a presne odpovidajici slovu 'vykecat se'. Tak jsi to stihnul, tak bud rad, kdyz se nemas kde jinde vykecat.
Jedno je poradit, druhe je vykecat se na foru ...na tomas jinou mistnost :wc:
...
A kromu co zase neco pise, po tom uvodnim steku ...kdyby jsi to precetl poradne, ja se neptala cim prevest *vob, ale JAK, a jak dal vidis, WinAVI jsem uz mela a neslo mito v tom prevest.
...
A uz konecne prestante psat, nebo to nestihnu uzavrit a zase prijde nekdo placat -vykecat se- o necem nekonkretnim, aniz by se jeden z vas seznamil s tim, z emi to neslo prekonvertovat a jeden pres druheho se tady vykecavata, ..o nicem.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 16 úno 2009 20:46

PinkGirl píše:A kromu co zase neco pise, po tom uvodnim steku ...kdyby jsi to precetl poradne, ja se neptala cim prevest *vob, ale JAK, a jak dal vidis, WinAVI jsem uz mela a neslo mito v tom prevest.

Hele přišel jsem se zase vykecat :D , no psala si jak, tak já ti psal že tím programem :lol: :lol: Mimochodem, největší vykecávačky jsou tu od tebe, ale v klidu, to se stává. :x
Jak dál vidím, tak jsi winavi měla, nejak si to do toho původního příspěvku zapoměla napsat.No když ti něco nejde převést stisknutím jednoho tlačítka, jednodušší už to vážně nebude :lol:

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 22 úno 2009 20:07

Samozrejme, kdo vi, poradi, kdo nevi, pritahne se vykecavat. Klasicka ukazka lidi z fora.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 22 úno 2009 20:22

Použij AutoGordianKnot tam jenom zadáš cestu k Video_TS a nastavíš výstupní parametry tj. jakou velikost má mít výstupní soubor AVI. Případně si vybereš mezi Divx a Xvid...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 22 úno 2009 21:56

Ahoj,
nevim, jak do toho mam psat, kdyz jsem to z bezpecnostnich duvodu :) oznacila za vyresene, kdyz jsem se nic nedozvedela a vlastne se tam jen dohaduji o necem co jsem se vubec neptala.
Auto GK mam instalovany, to jo, a zajimalo me, jaky soubor tam vlozit, a kdyz ve Video_TS je jich tolik a ruznuch koncovek, ...ale:
Obrázek
Nejek to zlobi pri otvirani, tak toto je link fotky: http://img3.imageshack.us/img3/9615/agk.jpg

Instalovala jsem vse podle pozadavku, i ty tri jakesy slozky - kodeky, jak bylo zaskrknutu, ale pri kliknuti na ikonu, to napise co je na fotce:
Failed to det data for 'VIDC.YV12' ...kdyz to odkliknu OK ..tak se sice otevre okno Auto GK, ale dal jsem se nedostala, protoze pri vkladani souboru nevim ktery.
Nicmene i tak, ..kdyz neco selhalo pri kliknuti na ikonu, tak to neni v poradku.

Tissier
nováček
Stav:

Příspěvekod Tissier » 03 pro 2012 14:11

Narazil jsem na toto téma po letech, ale musím říci, že i nyní jsem měl obdobný problém. Nicméně nakonec vše vyřešil Winavi video converter.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”