Načtení CD

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Načtení CD

Příspěvekod OndraP. » 16 úno 2009 22:06

Zdarec, mám doma noťas Dell XPS M1330 Windows Vista 32-bit... myslim že konfigurace nebude potřeba, teď k problému... když dám CD nebo DVD jakýkoliv do mechaniky, tak jako je slyšet že se roztočí, a je i vidět že to něco dělá, ale v průzkumníku se data nenačtou, změní se ikonka, ale disk se tváří jako prázdnej, přitom v komplu mě to CD jede.. v notebooku je funkce Media Direct (př. přehrávání filmů bez zapnutýho notebooku do windowsů..) a když v tom pustim film tak tam najde, přehraje se v pohodě, ale jak jsem ve windows tak se neotevře ani automatický spuštění, prostě jak kdyby ten film tam nebyl... nejspíš to bude nějaký nastavení, ale nevim kde, prošel sem všechno možný, ale na nic sem nenarazil... mechanika funkční musí bejt, když v media directu to jede... reklamovat se mě to kvůli tomu nechce, ale když nebudete ani vy vědět rady tak mě nic jinýho nezbyde, předem díky za odpovědi

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Načtení CD

Příspěvekod X » 16 úno 2009 22:35

Nevím teda jestli to bude fungovat i ve Vistách ...

viewtopic.php?f=19&t=14805

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Načtení CD

Příspěvekod OndraP. » 17 úno 2009 19:46

no mrkl sem se do vlastností, ale nic, pak sem to zkusil a cd jede, tak možná něco zabralo, každopadně díky - vyřešeno :listen:

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”