Samovolné vypínání (restartování) PC Vyřešeno
Re: Samovolné vypínání (restartování) PC
Bohužel ten prográmek mi vždycky po nějaké době spadne - chyba databáze... 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je možné, že došlo při stahování k chybě, nebo máš chybu na disku, či v PC nějakou verbež. Spusť kontrolu disku s případnou opravou chyb, pak zkus stáhnout Mwav.exe a zkontrolovat. Pokud ani pak nepoběží, vlož do sekce HijackThis log ze stejnojmenného programu a požádej o kontrolu. Některý z odborníků na viry a jinou verbež se nato mrkne a případně poradí, jak na to. A prosím Tě, necituj bezprostředně předcházejí příspěvek. Je to v rozporu s pravidly fóra a jen to znepřehledňuje. Děkuji!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Program jsem raději stahoval dvakrát, obávám se, že ani v disku to nebude - jeho kontrolu už jsem spouštěl před pár dny - viz příspěvky v tomto threadu.
HijackThis zkusím - díky moc!
HijackThis zkusím - díky moc!
Tak dnes rekord, počítač se rozběhl až asi po hodině neustáleho vypínání a restartování. Asi ho hodím z okna a bude klid...... 

Nedotýká se ti někde deska bedny nebo něco desky nebo nějaké karty? možná by stálo zato desku vyndat a zespodu ji prohlédnout jestli někde není nějaký delší vývod a hlavně jestli jsou distanční sloupky tam kde mají být.to samé je s chladiči.zkontroluj i propojení předního panelu s deskou jestli je vše zapojeno tak jak má být + funkci tlačítka POWER jestli nezůstává viset.
Naposledy upravil(a) cicero dne 03 úno 2009 00:16, celkem upraveno 1 x.
Motherboard se bedny určitě nedotýká, nic jiného by také nemělo, v poslední době jsem měl komp několikrát otevřený a vše kontroloval. Ale je to dobrá myšlenka, co má logiku, zítra konkrétně tohle znovu zkontroluju! Díky za tip!
Re: Samovolné vypínání (restartování) PC Vyřešeno
Tak snad už konečně vyřešeno. Problém byl v grafické kartě - pravděpodobně její vadná paměť.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 17958
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44