Záloha hdd s win xp Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

samael.35
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Záloha hdd s win xp  Vyřešeno

Příspěvekod samael.35 » 17 úno 2009 23:49

V akom programe je najlepšie vytvorit úlnú zálohu systému so všetkými nainštalovanými programami vrátane xp? Zálohu programov ktoré používam mám na viacero cd-dvd. V prípade reinštalácie windowsu je zdlhavé inštalovat systém,programčeky,ovládače a pod. Máte súsenost s programom........? Dík za nápady!
samael.35

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Záloha hdd s win xp

Příspěvekod guest » 18 úno 2009 00:06

Těch možností je víc. Můžeš třeba použít zálohu co je v systému. Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Záloha. To je ten základ a je třeba vyzkoušet jestli ti bude vyhovovat. Nicméně toto se mi neosvědčilo i když jsem data ukládal na jiný oddíl. Možná by byl dobrý jiný fyzický disk ale nemám vyzkoušeno. Nicméně, pokud si rozdělíš disk a zálohu uložíš na jiný oddíl, pak by při zformátování původního oddílu měla fungovat. Nespoléhal bych na to (ze zkušenosti), že půjdou všechny dřívější programy, ale data zůstanou.

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 18 úno 2009 00:20

Blue Spirit dík za info! Na nete som našiel programčeky : Acronis TrueImage, O&O DiskImage s ktorými nemám skúsenost......... Zálohu cez windows/vista som skúšal na kamarátovom pc/notebooku kde som nakopíroval súbory z "c" na "d" a vypálil som to na dvd čo sa pri obnove visty osvedčilo-všetko čo bolo inštalované(programy) bolo až na ovládače v pohode. Obnovu si riešil kamárát sám-preto mi chýba osobná skúsenost s takýmto postupom.. Programy ktoré som opísal vyššie nepoznám ak má niekto s nimi skúsenost ,budem rád ak mi o tom napíše.
samael.35

guest

Příspěvekod guest » 18 úno 2009 00:24

BTW nechci tu popírat nějaké vžité postupy, ale jelikož už mne záloha zklamala tak používám jiný sice malinko zdlouhavější, ale osvědčený systém. Mám rozdělený disk -C,D,E. Na C mám systém a používaný soft, na D mám ostatní soft a E mám jen pro důležité dokumenty. Na C mám složku "Nainstalovaný software" a pokud chci něco nainstalovat, pak ho z "D" přetáhnu do této složky na "C" a pak nainstaluji. V případě nějakých problémů zformátuji "C" nainstaluji systém a pak si ty potřebné programy přetáhnu z "D" na "C" do složky Nainstalovaný software. A nainstaluji. Vypadá to zdlouhavě a možná neobratně, ale je to brnkačka a je to O.K. Je to jistě lepší, protože při každe instalaci to žádá případnou aktualizaci a aktualizuje se to. Ale je to asi věc názoru.

guest

Příspěvekod guest » 18 úno 2009 00:32

Jak jsem psal, možností je víc, ale to co jsi našel (Acronics) apod. jsou shareware anebo trialy a nevím jestli to umějí. Musíš to zkusit i s tím rizikem, že to budeš znova instalovat z CD. Ale jak jsem psal, jsem spíš pro rozdělení disku a tam si nechat potřebné a důležité věci, případně jiný HDD.

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 18 úno 2009 01:07

Blue Spirit dík za rady! Ostanem pri osvedčenom postupe postupnej inštalácie wimdows-u,ovládačov a programov ktoré si vždy zálohujem na cd-dvd. Tá hodinka inštalácie sa osvedčila takže nebudem skúšat programy ktoré nepoznám..
samael.35

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
    od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem
    3
    3725
    od L.L Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 14:39

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”