Zdravím, du za vámi pro radu. Potřeboval bych poradit co všechno musím zajistit, abych si mohl bez starosti naformátovat počítač. Už je po 3 letech používání pěkně zanešen a potřeboval bych ho vyčistit, aby zase trochu šlapal. Moc jse v počítačích nevyznám, tak vás prosím jestli by jste mi někdo poradil.
Vítám Tě na Pc-help! Upravil jsem název, protože nic nevypovídal o problému. Pic
Jak na formátování.
Re: Jak na formátování.
Zálohovat si data.
To chceš dělat novou instalaci, nebo jen čistit? Používáš CCleaner, nebo podobný program?
Píše, že chce zformátovat disk.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
1.Ovladače
2.Zálohu svých dat
3.Zkontroloval tuto zálohu
3.Instalační cd Windows XP s nejnovějším SP3 , pokud nemáš ,tak nainstalovat Windows XP a potom hned nahrát SP3
Pozn. formát disku se ti provede automaticky (budeš tam mít nabídku při instalaci xp) , pokud odstraníš všechny oddíly disku nebo vytvoříš nový oddíl na volném místu na disku při instalaci Windows XP.
2.Zálohu svých dat
3.Zkontroloval tuto zálohu
3.Instalační cd Windows XP s nejnovějším SP3 , pokud nemáš ,tak nainstalovat Windows XP a potom hned nahrát SP3
Pozn. formát disku se ti provede automaticky (budeš tam mít nabídku při instalaci xp) , pokud odstraníš všechny oddíly disku nebo vytvoříš nový oddíl na volném místu na disku při instalaci Windows XP.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- LifeRoma
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jednoduše napiš do příkazové řádku c:format a máš vše za hlavou...(hej bacha ja to jen for, hlavně to nedělej:)) 
Blbé fóry si laskavě nech od cesty a pokud nemáš nic lepšího na radu, tak raději nic nepiš! Přečti si laskavě pravidla fóra. Pic

Blbé fóry si laskavě nech od cesty a pokud nemáš nic lepšího na radu, tak raději nic nepiš! Přečti si laskavě pravidla fóra. Pic
JUST METAL RULES THE WORLD!!!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Uvědom si, že formátováním, přijdeš o vše na formátovaném disku a tak nejprve si zálohuj data (foto, mp3, atd.) Pak si ověř zda máš v pořádku instalační CD/DVD s OS a všechny ovladače pro zařízení v PC (MB, GK, ZK atd) a pak instalačky programů, které budeš chtít opět nainstalovat. Teprve pak se můžeš do toho pustit. Tady nikdo nevidí na Tvůj PC a tak by možná stačilo udělat "generální úklid PC". Nejprve programem Ccleaner zbavit PC nepotřebné veteše a to včetně registrů. Pak spustit kontrolu disků s případnou opravou chyb a následně disk defragmentovat. Po té vložit do příslušné sekce, zde na fóru log z HijackThis a požádat o kontrolu, zda nemáš v PC nějaké nezvané hosty (viry atd.). V každém případě, ale doporučuji v obou možnostech nejprve zálohovat data o která nechceš přijít. Náhoda je blbec. Rozhodní se sám, co je pro Tebe lepší, protože zde neznáme skutečný stav Tvého PC. Bohužel, žádní věštci, ani telepaté se zde nevyskytují.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nevim proč zálohovat ovladače, když se mužou znovu stáhnout. Těma "spešl" prográmkama si to akorát hned zaplácáte.
Ahoj všem děkuji kteří jsem napsali.
Jako první jsem zkusil ten Ccleaner a docelo dost věcí to našlo. Ale problém to nevyřešilo. A ty programy jako Drivermax tak těm nerozumím.
Dneska budu mít k dispozici externí disk abych si všechno zálohoval. A cd od windousů a grafický karty taky mám.
A můj největší problém který řeším je že mi nejdou spustit žádné hry. A když si chci stáhnout fotky do počítače s foťáku tak to taky nereaguje. Všechno se to začlo dít když jsem stáhl Servicepack3 poté instalaci se mi to celé rozhodili a od té doby to de od 10 k pěti. čím to může být?
Jako první jsem zkusil ten Ccleaner a docelo dost věcí to našlo. Ale problém to nevyřešilo. A ty programy jako Drivermax tak těm nerozumím.
Dneska budu mít k dispozici externí disk abych si všechno zálohoval. A cd od windousů a grafický karty taky mám.
A můj největší problém který řeším je že mi nejdou spustit žádné hry. A když si chci stáhnout fotky do počítače s foťáku tak to taky nereaguje. Všechno se to začlo dít když jsem stáhl Servicepack3 poté instalaci se mi to celé rozhodili a od té doby to de od 10 k pěti. čím to může být?
Tím, že jsi na zaběhlý systém hodil SP3.
No, ale já nevěděl že se mi to takle rozhodí když to bylo v aktualizaci které si stahuje samo. A jak bych to mohl spavit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3150
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5280
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”