Burnout paradise the ultimate box (save) Vyřešeno
Burnout paradise the ultimate box (save) Vyřešeno
zdravim prosim moc o radu chci si preinstalovat pc ale potrebuju si na druhy disk zalohovat save z teto hry ale ani za nic nemuzu najit kde je ten soubor
diky moc za rady

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Burnout paradise the ultimate box (save)
Zkus pohledat ve složce s hrou a nebo v dokumentech ve složce My Games.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ve vistě jsou savy tady: C:/Users/Název PC/App Data/Local/Criterion games/Burnout paradise/save
Složka App data je skrytá takže si nechej zobrazit i skryté soubory a složky
Složka App data je skrytá takže si nechej zobrazit i skryté soubory a složky
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
bohuzel visty nemam mam xp professional ale ani zaboha to nemuzu najit a jak zobrazit i skryte ikony to netusim
Cesta bude určtě hodně podobná, skryté složky si necháš zobrazit v ovládacích panelech a tam možnosti složky, nebo tuším když si otevřeš jakoukoliv jinou sloku a dáš nástroje/ možnosti složky tak je to tam taky (u zobrazení)
Mužeš napsat tvoji sestavu? Co sem slyšel tak každý říká jak je to nenáročná hra ale na mojí sestavě se dost seká.

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
jojo diky skusim sestava AMD 6000+ 4x 1024MB geforce 8600GTS
ahoj mam dotaz nemuzu to v tech XP najit taky mam podobny problem a nevim kde ty savy jsou pls nemate nekdo navod kde je v XP najit dekuji :-) 

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Savy v XP se nachází zde: Documents and Settings\(Uživatelské jméno)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save.
Složka je ale skrytá, budeš ji tedy muset 'zviditelnit' - Ovládací panely/Možnosti složky/Zobrazit skryté soubory. GL
Složka je ale skrytá, budeš ji tedy muset 'zviditelnit' - Ovládací panely/Možnosti složky/Zobrazit skryté soubory. GL

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC
ja mam us burnouT PREJDENY a zacal som hrat motorky a teraz chcem ist zase auta hrat ale nejde mito vypne mi hru sak chcem vediet kde mam SAVE nech si to preinstalujem pls pls pomozte mam windows 7 ultimate
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
uš som to našiel 

Sám jsem měl tenhle problém, ale našel jsem to: C:/Documents and Settings/Jméno/Local settings/Data aplikací/Criterion games/Burnou paradise.. a je to....