Soud s The Pirate Bay, ACTA, SOPA, PIPA, etc.

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jak to vidíte?

Zavřít je až zčernají, jsou to darebáci a patří za mříže!
10
3%
Jsou to hrdinové! Svobodu hrdinům! Free Internet!
214
72%
Je mi to putna, tyhle zavřou najdou se další...
72
24%

Celkem hlasů: 296

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Soud s The Pirate Bay začíná

Příspěvekod Myloš » 23 úno 2009 23:18

• Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Reklama
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 23 úno 2009 23:28

To rovnou můžou zakázat Rapidshare, Uloz.to, CZShare atd.
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 23 úno 2009 23:53

The Piraute Bay. To je beztak best free tracker, ovsem ja ho nevyuzivam :D, radeji stahuju direktove :wink:.

Podle me by meli snizit tu casovou rovnici od kdy je ta vec 4 free. U muziky to je nejakych 70 let ne? Ale podle me, kdyz interpret zemre, tak by pisnicky mely zlidovet napr. Elvis, Tupac, Easy-e.... Ale to uz je zas neco jineho.

A asi pred rokem jsem slysel ze Hollywood ser* na piraty a bude davat filmy zdarma ke stazeni. - Taky by se dalo. Ovsem uz vidim jak to jealizujou.

U softu to vidim tak, ze se snazim nahrazovat placeny soft tim zdarma. A nekdy je to i lepsi. Napr. OpenOffice.

Jeste nikdy jsem si nekoupil hru. Jenom acc na WoW a par her kdyz jsem byl maly (pak uz me nebavily) a origo CD key na CoD2 jsem dostal od kamose, bo to prestal hrat. Takze ja a hry v obchodnim pohledu nemame dobre zkusenosti. Ale uz chapu ze hra je to same co program, tak uz nestahuju a hledam taky nejakou free nahradu :D

Ja si zas pod pojmem svoboda inetu predstavuju volny pohyb na strankach a psat co chcu (do te doby nez dostanu BANanovou rybicku :D) a ne stahovani. Vzdyt dneska uz jsou stranky, kde se na film jenom staci podivat a nemusim nic stahovat a ja tim neporusim snad zadny zakon, nebo jo? Takze svoboda neni hlavne jenom stahovat, ale zuzitkovat ten net k jinym uzitecnym vecem.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 24 úno 2009 09:43

El Bunda píše:Vzdyt dneska uz jsou stranky, kde se na film jenom staci podivat a nemusim nic stahovat a ja tim neporusim snad zadny zakon, nebo jo?

Ta stránka, na které je to uložené zákon porušuje, a ty nejspíš taky. :smile:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 24 úno 2009 10:45

Taková blbost, ale už mi straší v hlavě delší čas – představte si, že bude stát jeden rohlík 50 korun a na každém rohlíku bude vytištěno „Pouze pro osobní potřebu; zákaz kopírování“ a jakmile člověka přistihnou, buď že dal někomu kousnout, anebo že si peče rohlíky sám (při ceně mouky zhruba po koruně padesáti), tak ho zavřou a pekárnám za každý neautorizovaně upečený rohlík bude muset zaplatit pro jistotu rovnou stovku.

Nedávno jsem si kupoval dvě cédéčka skupiny Oboroh – nejde mi o to, abych je měl „legálně“, ale zkrátka u téhle kapely chci mít originální placky. Není to žádná novinka (jde o jejich první dvě alba žalmů – tituly z roku 91 a 93), ale cena jednoho CD? Kč 289,—
„Novější“ titul měl uvnitř skládačku s černobílou fotkou interpretů a Karáskův komentář; starší titul měl uvnitř jen tenký titulní papírek a CD bylo pálené!. Tak si říkám, že na té myšlence s lichvou něco bude.
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 úno 2009 13:31

Zajímavější to bude, až bude nanotechnologie dostatečně vyspělá a budeme mít doma "materializátor" (replikátor alá Star Trek) a když budete mít algoritmus, tak si doma "stvoříte" nejnovější procesor, knihu, rohlík, židli ... :D Kdo si myslí, že to nikdy nebude možné, že je to jen fantazie, měl by si přečíst něco o nanotechnologiích (manipulace na úrovni molekul, atomů, ...).

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 24 úno 2009 13:42

Replikátor? A pamatuješ na seriál Spadla z oblakov?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2009 15:44

[OT]

to X: studuji nanotechnologie, nanokompozity atd., ale zatím je toho strašně moc ve stádiu vývoje a pokud už je něco vymyšleno, tak se to tají a obyčejný smrtelník k tomu nemá přístup :?

[/OT]

//ten tag [OT] je dobrý nápad, měli bychom ho navrhnout adminovi jako standardní výbavu psaní příspěvku
//Karlos
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 24 úno 2009 16:29

Město obuvi a boty jsou tu nejdražší z celé republiky

Všude je něco. Plzeň, město piva. Z každé hospody vidíš na pivovar, do každé by mohli koulet sudy rovnou z pivovaru a tudíž bez nákladů na dopravu, přesto je tam pivo nejdražší...

Co s tím hodláš udělat Honzo? :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

stinks
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod stinks » 24 úno 2009 16:33

to X: Memphisto ma pravdu. Pokud se neco takoveho vymyslelo nebo vymysli, tak mi se pravdepodobne nedozijeme ani uvedeni na trh, jestli tedy nake bude :D
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell

El Bunda
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod El Bunda » 01 bře 2009 14:20

No tak mi se uz TPB nenacte, zda se mi ze to prohrali. :-( Ale furt je na svete dost trackeru, takze si asi moc nepomohli tim, ze zrusi jeden.
EDIT: Je to uz nekolik dnu, ale pisu to az ted.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 01 bře 2009 16:53

Mně to jede. :wink:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”