Soud s The Pirate Bay, ACTA, SOPA, PIPA, etc.
Re: Soud s The Pirate Bay začíná
Článek na Technetu Idnes: „Sdílení a stahování hudby musí být legální, hlásá norský ministr školství“
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To rovnou můžou zakázat Rapidshare, Uloz.to, CZShare atd.
CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
The Piraute Bay. To je beztak best free tracker, ovsem ja ho nevyuzivam
, radeji stahuju direktove
.
Podle me by meli snizit tu casovou rovnici od kdy je ta vec 4 free. U muziky to je nejakych 70 let ne? Ale podle me, kdyz interpret zemre, tak by pisnicky mely zlidovet napr. Elvis, Tupac, Easy-e.... Ale to uz je zas neco jineho.
A asi pred rokem jsem slysel ze Hollywood ser* na piraty a bude davat filmy zdarma ke stazeni. - Taky by se dalo. Ovsem uz vidim jak to jealizujou.
U softu to vidim tak, ze se snazim nahrazovat placeny soft tim zdarma. A nekdy je to i lepsi. Napr. OpenOffice.
Jeste nikdy jsem si nekoupil hru. Jenom acc na WoW a par her kdyz jsem byl maly (pak uz me nebavily) a origo CD key na CoD2 jsem dostal od kamose, bo to prestal hrat. Takze ja a hry v obchodnim pohledu nemame dobre zkusenosti. Ale uz chapu ze hra je to same co program, tak uz nestahuju a hledam taky nejakou free nahradu
Ja si zas pod pojmem svoboda inetu predstavuju volny pohyb na strankach a psat co chcu (do te doby nez dostanu BANanovou rybicku
) a ne stahovani. Vzdyt dneska uz jsou stranky, kde se na film jenom staci podivat a nemusim nic stahovat a ja tim neporusim snad zadny zakon, nebo jo? Takze svoboda neni hlavne jenom stahovat, ale zuzitkovat ten net k jinym uzitecnym vecem.

Podle me by meli snizit tu casovou rovnici od kdy je ta vec 4 free. U muziky to je nejakych 70 let ne? Ale podle me, kdyz interpret zemre, tak by pisnicky mely zlidovet napr. Elvis, Tupac, Easy-e.... Ale to uz je zas neco jineho.
A asi pred rokem jsem slysel ze Hollywood ser* na piraty a bude davat filmy zdarma ke stazeni. - Taky by se dalo. Ovsem uz vidim jak to jealizujou.
U softu to vidim tak, ze se snazim nahrazovat placeny soft tim zdarma. A nekdy je to i lepsi. Napr. OpenOffice.
Jeste nikdy jsem si nekoupil hru. Jenom acc na WoW a par her kdyz jsem byl maly (pak uz me nebavily) a origo CD key na CoD2 jsem dostal od kamose, bo to prestal hrat. Takze ja a hry v obchodnim pohledu nemame dobre zkusenosti. Ale uz chapu ze hra je to same co program, tak uz nestahuju a hledam taky nejakou free nahradu

Ja si zas pod pojmem svoboda inetu predstavuju volny pohyb na strankach a psat co chcu (do te doby nez dostanu BANanovou rybicku

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
El Bunda píše:Vzdyt dneska uz jsou stranky, kde se na film jenom staci podivat a nemusim nic stahovat a ja tim neporusim snad zadny zakon, nebo jo?
Ta stránka, na které je to uložené zákon porušuje, a ty nejspíš taky.

Taková blbost, ale už mi straší v hlavě delší čas – představte si, že bude stát jeden rohlík 50 korun a na každém rohlíku bude vytištěno „Pouze pro osobní potřebu; zákaz kopírování“ a jakmile člověka přistihnou, buď že dal někomu kousnout, anebo že si peče rohlíky sám (při ceně mouky zhruba po koruně padesáti), tak ho zavřou a pekárnám za každý neautorizovaně upečený rohlík bude muset zaplatit pro jistotu rovnou stovku.
Nedávno jsem si kupoval dvě cédéčka skupiny Oboroh – nejde mi o to, abych je měl „legálně“, ale zkrátka u téhle kapely chci mít originální placky. Není to žádná novinka (jde o jejich první dvě alba žalmů – tituly z roku 91 a 93), ale cena jednoho CD? Kč 289,—
„Novější“ titul měl uvnitř skládačku s černobílou fotkou interpretů a Karáskův komentář; starší titul měl uvnitř jen tenký titulní papírek a CD bylo pálené!. Tak si říkám, že na té myšlence s lichvou něco bude.
Nedávno jsem si kupoval dvě cédéčka skupiny Oboroh – nejde mi o to, abych je měl „legálně“, ale zkrátka u téhle kapely chci mít originální placky. Není to žádná novinka (jde o jejich první dvě alba žalmů – tituly z roku 91 a 93), ale cena jednoho CD? Kč 289,—
„Novější“ titul měl uvnitř skládačku s černobílou fotkou interpretů a Karáskův komentář; starší titul měl uvnitř jen tenký titulní papírek a CD bylo pálené!. Tak si říkám, že na té myšlence s lichvou něco bude.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zajímavější to bude, až bude nanotechnologie dostatečně vyspělá a budeme mít doma "materializátor" (replikátor alá Star Trek) a když budete mít algoritmus, tak si doma "stvoříte" nejnovější procesor, knihu, rohlík, židli ...
Kdo si myslí, že to nikdy nebude možné, že je to jen fantazie, měl by si přečíst něco o nanotechnologiích (manipulace na úrovni molekul, atomů, ...).

Replikátor? A pamatuješ na seriál Spadla z oblakov?
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
to X: studuji nanotechnologie, nanokompozity atd., ale zatím je toho strašně moc ve stádiu vývoje a pokud už je něco vymyšleno, tak se to tají a obyčejný smrtelník k tomu nemá přístup
[/OT]
//ten tag [OT] je dobrý nápad, měli bychom ho navrhnout adminovi jako standardní výbavu psaní příspěvku
//Karlos
to X: studuji nanotechnologie, nanokompozity atd., ale zatím je toho strašně moc ve stádiu vývoje a pokud už je něco vymyšleno, tak se to tají a obyčejný smrtelník k tomu nemá přístup

[/OT]
//ten tag [OT] je dobrý nápad, měli bychom ho navrhnout adminovi jako standardní výbavu psaní příspěvku
//Karlos
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Město obuvi a boty jsou tu nejdražší z celé republiky
Všude je něco. Plzeň, město piva. Z každé hospody vidíš na pivovar, do každé by mohli koulet sudy rovnou z pivovaru a tudíž bez nákladů na dopravu, přesto je tam pivo nejdražší...
Co s tím hodláš udělat Honzo?

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- stinks
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to X: Memphisto ma pravdu. Pokud se neco takoveho vymyslelo nebo vymysli, tak mi se pravdepodobne nedozijeme ani uvedeni na trh, jestli tedy nake bude 

Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell
-- Joseph Campbell
No tak mi se uz TPB nenacte, zda se mi ze to prohrali.
Ale furt je na svete dost trackeru, takze si asi moc nepomohli tim, ze zrusi jeden.
EDIT: Je to uz nekolik dnu, ale pisu to az ted.

EDIT: Je to uz nekolik dnu, ale pisu to az ted.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
Mně to jede. 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”