Sháním listy z krabiček médií

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Sháním listy z krabiček médií

Příspěvekod X » 26 úno 2009 01:03

Sháním listy z krabiček médií (cd, dvd) normální výšky (ne slim). Předky (front/inlay - zhruba čtvercové) a zadky (back - zhruba obdélníky). Potřebuji, aby byli fronty aspoň částečně z jedné strany popisovatelné (bílé, prázdné) a backy měli popisovatelné aspoň z jedné strany jeden bok (nejmenší plocha). Pokud někdo nepotřebuje, či je přímo vyhazuje a má desítky, stovky (schovám si je do zálohy), ať se mi, prosím, ozve.

Toto je back (samozřejmě nechci obal, obrázek):
Obrázek

Toto front:
Obrázek

Reklama
krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Sháním listy z krabiček médií

Příspěvekod krtenek » 26 úno 2009 06:52

Copak s nima budeš dělat?

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod PinkGirl » 26 úno 2009 13:37

Taky by me to zajimalo, ..k cemu -do zalohy- nekdo chce obaly originalnich medii, na -legalnim- foru. Zvlaste pak -schovam si je do zalohy- ..kdyby nekdo mel desitky, stovky...
No, tak desitky, stovky prebalo hovori asi-tak jen o jedine moznosti co s tim dela.
Asi to nebude shanet, protoze si poskodil svuj prebal :_ originalniho cd a chce novy.

Jsou jen dve-tri moznosti:
- odpad do sberu :)
- alternativni umeni ..ale to by si to neschovaval do zalohy, jak pise
- poskozeni originalniho prebalu a nahrada jinym (coz je blbost, to by nemel zajem o vse, a nebo by si okopiroval)
- a jedina, prijatelna odpoved je ..pali a prodava, kdyz ma zajem treba i o desitky, stovky prebalu, aby je mel do zalohy.
Muze si porizovat zalozni kopii originalniho cd, na coz ma pravo, a pripadne by moc stal i o to, mit na takoveto zaloze originalu i prebal, ...ale slovo -do zalohy- a -stovky-.
Protoze kdyby to chtel i treba jako jen obaly, do prazdnych krabicek, coz je jedina prijatelna odpoved, tedy to chce jen jako odpadovy material pro vlastni popsani, aby nemusel strihat nebo kupovat papiry :)
Takze jediny clovek co do zalohy shani stovky papiru jisteho formatu.
Naposledy upravil(a) PinkGirl dne 26 úno 2009 13:59, celkem upraveno 2 x.

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 26 úno 2009 13:48

S obaly sice pomoct nemuzu, ale rad bych pozadal ostatni o trosku mirnejsi odsuzovani. Osobne si nemyslim ze by pravidelny uzivatel jako X shanel obaly na prepalene CD. Samozrejme vzdy se muzu mylit neb nemam tu cest znat osobne, ale co kdyby jste pockali az se k tomu vyjadri?

PS kdyby palil tak uz ho ty puvodni obaly tolik neboli ;)
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

guest

Příspěvekod guest » 26 úno 2009 14:08

To Pink Girl, vcelku mne udivuje Tvoje svérázné vystupování. Nejprve to opět svérázné zdůvodnění proč místo textu s diaktriaktrikou píšeš sms a nyní
- a jedina, prijatelna odpoved je ..pali a prodava, kdyz ma zajem treba i o desitky, stovky prebalu, aby je mel do zalohy
- nějak tomu nerozumím.

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 26 úno 2009 14:16

No jo no ...forum a chat ti jaksi splyva v jedno;
kdyz se potrebujes vykecat, jdi na chat,
kdyz uvedes poznamku k tematu, je to forum.
Ve tvem pripade je to zase jen vykecavani se, nikoli reakce na tema (at by byla jakakoliv).

To musi byt opravdu tristni, nemit si kde pokecat a tak se chytat vseho co nijak nesouvisi s tematem. At uz mi sasek psal, ze nepisi s hackami :) (na co ted ty tristne poukazuje), a kdo to tema precte cele, ..uvidi, ze ja dotycnemu aspon poradila aji bez hazku, ..zatimco jakysi trouba mi pise, ze pisi bez hacku ;-)
A tedkom prijde jiny trouba a zase ma tristni potrebu vykecat se aspon smerem ke me :-) ...tak si pis denicek.

guest

Příspěvekod guest » 26 úno 2009 14:21

Nějak jsem v tom tvém příspěvku jehož část výše cituji žádnou radu nepostřehl. The end.
P.S. Nicméně jsi to aspoň upravila. :D

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 26 úno 2009 14:34

PinkGirl: uprimne receno, ja pisu bez hacku a carek taky... zvyk z poslednich cca 15 let prace s PC, a nevidim v tom problem. Podstatne je, aby Tvoje vety davaly smysl. Tedy aby mely spravny slovosled, interpunkci, aby pripadny ctenar byl schopen pochopit jejich vyznam. Coz z Tveho projevu poznat neni.

Neber to osobne, neni to tak mysleno, je to mysleno jako priklad co nekterym lidem muze vadit na Tvem projevu. Ja se v zamestani dost casto setkam s mnohem horsimi paskvily a uprimne receno naucil jsem se prelouskat i takove, takze me osobne necinilo potize Tvuj projev rozlustit. Ale nekomu by mohlo.
if (count(legs)==6) bug
else feature;

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 26 úno 2009 14:53

On mysli narazku na toto:
kdyzsi to prectes, tak se zasmejes jako ja ..psal kluk, z emu mizi data z externiho ..ja komplum nerozumim, ale bylo videt, ze kluk nevi vubec nic, tak jsem mu zacala radit, at si to otestuje, no a nakonec zjistit, ze je tam vir.
A s tim souvisi, ze jakysi trouba mu napsal akorat tak, aby to sel v zaruce vratit, a ani mu neporadil (jakoze vubec nic mu na to nerekl) .. a kdyz videl, za ja jsem mu poradila, tak tento trouba zacal poukazovat na to, ze pisi bez hacku
:)
Tak jsem mu nalezite odpovedele, ze muj prispevek uzivateli aspon pomohl aji bez hacku, zatimco jeho je naprosto k nicemu, a soucasne jsemela i pobavenou vuli mu sdelit, ze na komplu nemam cestinu a ani nemam potrebu ji mit, kdyz skoro stale i do skoly pisi anglicky.

Klidne si to precti:
viewtopic.php?f=7&t=37594

Me potesi lidde co na forum chodi jako na chat, ..neporadi, neposkytnou vyjadreni k tematu, ale na misto se akorat-tak vykecaji. Zvlastne pak jedinci, kteri zminuji hacky a carky, a jeste vice tristni je ten, kdo na to opakovane poukazuje jako tento BSpirit, aby mel aspon co napsat :) ...forum je pro ne chatem.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 26 úno 2009 14:58

:D :D :D Tak bych se rád zeptal.Vy jste nedostali k vánocům klávesnice které mají háček a čárku? :D

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 26 úno 2009 15:22

Richie: ackoliv Ti to prijde divne, ani na jedne (EDIT: pracovni) klavesnici nemam nic jineho nez anglicke znaky ;) samozřejmě zvládám dávat háčky a čárky po paměti, ale trošičku to přeci jen zdržuje když hledám pár méně používaných znaků nebo se snažím dopsat "Ď,ť," apod...

:D

jinak polovinu své pracovní doby trávím komunikací v angličtině a už od svých 10 let jsem navykl na práci s anglickým rozložením klávesnice. Studia strávená programováním (v tomto ohledu mi na české klávesnici citelně chybí [,],{,}, a psat to furt pres ALT+ascii kod se mi nechce).

Tolik k tvemu dotazu... a ano na vanoce jsem dostal klavesnici s hackem a carkou.

Pokud se dale hodla nekdo bavit o tematu háčky / čárky at se zalozi samostatny thread v offtopic foru:-)

Dekuji.
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 26 úno 2009 15:28

Co tu řešíte interpunkci? Já taky když třeba píšu z mobilu, tak píšu bez interpunkce a vím, že spousta lidí taky. Jediný fakt je, že věty PinkGirl nedávají smysl. A členění vět nejde poznat, jestli vůbec nějaké je. A nezvládnout správně dělit aspoň slova.. Čte se to fakt blbě. Jinak dávat důraz na to, že jsi poskytla radu, když X žádnou radu nechtěl - to moc nechápu. Prostě když někdo mu můžete ty lístky poskytnout, tak napište k tomu a neřešte tu pitominy. Nemyslím si, že chce originály už kvůli tomu, že chce, aby byly z jedné strany popisovatelné. Prostě si třeba stáhne nějaký seriál a chce mít k tomu vlastní obaly.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”