On mysli narazku na toto:
kdyzsi to prectes, tak se zasmejes jako ja ..psal kluk, z emu mizi data z externiho ..ja komplum nerozumim, ale bylo videt, ze kluk nevi vubec nic, tak jsem mu zacala radit, at si to otestuje, no a nakonec zjistit, ze je tam vir.
A s tim souvisi, ze jakysi trouba mu napsal akorat tak, aby to sel v zaruce vratit, a ani mu neporadil (jakoze vubec nic mu na to nerekl) .. a kdyz videl, za ja jsem mu poradila, tak tento trouba zacal poukazovat na to, ze pisi bez hacku
:)
Tak jsem mu nalezite odpovedele, ze muj prispevek uzivateli aspon pomohl aji bez hacku, zatimco jeho je naprosto k nicemu, a soucasne jsemela i pobavenou vuli mu sdelit, ze na komplu nemam cestinu a ani nemam potrebu ji mit, kdyz skoro stale i do skoly pisi anglicky.
Klidne si to precti:
viewtopic.php?f=7&t=37594Me potesi lidde co na forum chodi jako na chat, ..neporadi, neposkytnou vyjadreni k tematu, ale na misto se akorat-tak vykecaji. Zvlastne pak jedinci, kteri zminuji hacky a carky, a jeste vice tristni je ten, kdo na to opakovane poukazuje jako tento BSpirit, aby mel aspon co napsat :) ...forum je pro ne chatem.