Odešla mi grafická karta. Koupil sem novou, k tomu ještě zdroj. Nainstaloval sem ovladače, ale když spustim IE, nebo mozillu, stránky se nenačtou, nebo načtou po dlouhé době. :(
nechápu co se mohlo stát (připojuju se k vlastnímu routeru pomocí wifi karty, ale třeba notebook se připojí skvěle)
problemy s internetem po vymene graficke karty????
Re: problemy s internetem po vymene graficke karty????
Je mozne, ze se ti pohadaly nejak ovladace. Zkus odinstalovat ovladace sitove karty, vycistit registry a pak nainstalovat ovladace znovu. Take je mozne, ze mas vir.
//EDIT: A nebo mas spatny signal Wi-Fi.
//EDIT: A nebo mas spatny signal Wi-Fi.
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím zkus uvést více informací. Takže jakou máš GK,zdroj,popřípadě síťovku. Podívej se do správce zařízení zda tam nemáš u nečeho ? či ?. Zkusil bych také pročistit pc pomocí Ccleaneru viz.podpis. Je také možné , že máš v pc nějakou havět.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Teď koukám že ve správci zařízení > síťové adaptéry mi vyskakuje 1394 net adapter. Předpokládám že to bude FIrewire. Kartu s firewire sem instaloval společně s grafickou kartou... předpokládám že háček bude v tom ?
Svasik
neexistuje nějaký univerzální ovladač?... píše mi to otazník u sběrných zařízení PCI a pořád přebývá u síťových adaptérů 

Svasik
Začal bych asi vyřešením těch otazníků - tudíž instalací správných ovladačů a pokud možno aktuálních verzí
New macbook Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz - Mac OSX
Tak to bych se asi obrátil na pana Googla. Každopádně jsem měl na mysli ovladače k těm zařízením u kterých jsou otazníky. To asi v první řadě.
Já mám na mysli tu firewire kartu... předpokládám že otazníky sou toho (jiný most na sběrnici PCI)
Svasik
no tohle by bylo dobré vědět, ne jen si myslet :-) ale i tak bych se do těch otazníků pustil. Bude třeba jít asi postupně.
A existují nějaké univerzální ovladače na firewire? Protože jak říkám, tak u PCI karty (firewire IEEE 1394) žádné ovladače nebyly. 

Svasik
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2442
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek