Zkusím to znova. Měla jsem problém se zvukem na Pc. REpráky zdánlivě fungovali, CD se přehrávalo. Pak jsem chtěla použít mikrofon a sluchátka a počítač se restartoval (okamžitě). Ve snaze to opravit jsem ve správci hardwaru dala zakázat WINN WDM Audio Compatibillity driver(byl u toho žlutý vykřičník). Říkala jsem si, že když to nepomůže, zas to zapnu. Jenže.....
Po několikahodinovém snažení, nejen mém (i zde v diskusi o hardwaru)- jsem došla k názoru, že problém není s hardwarem, ale se systémem, tedy windows xp. Proč se to, co jsem vypnula - tedy WINN WDM Audio Compatibillity driver, objevilo mezi hardwarem nevim, ale podle všeho by to mělo hardwar ovládající zvuk, spouštět. Tak a teď mi někdo poraďte jak se dají windows XP znova přesvědčit aby se to při zapnutí spouštělo? Soubory, které to řídí jsou wdmaud.sys a wdmaud.drv
WINN WDM Audio Compatibillity driver
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WINN WDM Audio Compatibillity driver
Možná, že odešla do věčných lovišť zvuková karta. Pokud je integrovaná na základní desce, tak ji v BIOSu zakaž a zkus si od kámoše půjčit nějakou zvukovou kartu na zkoušku. Nezapomeň na ovladač. Též můžeš zakázat integrovanou kartu v Biosu, restartovat PC a pak znova po dalším restartu ji povolit v BIOSu, zda nenaběhne při rozpoznávání nového zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WINN WDM Audio Compatibillity driver
je zbytečné to zkoušet znova. pokračuj tady.zamykám duplicitní téma
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”