Schází zdrojový soubor Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Schází zdrojový soubor
Tak...hotovo..přesně podle tvého návodu a je to tam,.....co teď?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
teď stejnej postup zase pravy mysitko klik do pravyho okna atd ale akorat vytvoris novou řetezovou hodnotu C_SpURsDll a vepises do ní/přesně podle toho postupu,kterej si absolvovala/ C:\Program Files\Hewlett-Packard\Embedded Security Software\IfxSpURs%s.dll /v tomhle pripade nepovazuju za extremne nebezpecny nezalohovat registr,v pripade paseky to zas muzes rucne vymazat/.....
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak...a je to...jen..proč v tom druhém je za psledním lomítkem ....Software\ifxSpURs....???? To u toho prvniho není...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
ma to tam byt..sou to proste dve ruzny "knihovny" .. tak je trosku jinačí "zápís" :) no..tak pokud si ses jista..ze to tam je..ve stejnym tvaru,jak je na tom obrazku..a je to ve složce TPM software..tak muzes zavrit regedit a restartovat pocitac....pokud ti to bude furt blbnout..tak se musi najit jiny reseni..treba ti chybi ty dva soubory...nebo reinstalovat tu "věc" ,ktera je chybová..no prostě uvidis..tak do toho/reset/ :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
díky..jdu na to
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to restartovala, ale je to pořád stejné:-(...Tak nevím čím to může být...chjo:-(. Mám to, co jsem tam napsala, vymazat??? Ale moc díky za podporu....myslela jsem že to pomůže..jinak asi nevíš, čím jiným by to mohlo být???
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
hm...koukl bych do složky C:\Program Files jestli je v ni složka Hewlett-Packard jestli je v ni složka Embedded Security Software :) prostě na tyhle cestě C:\Program Files\Hewlett-Packard\Embedded Security Software ...a pokud ano..tak,jestli jsou v ni ty soubory 2...problemový
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak v Progarm files žádnou složku Hewlett-Packard nemám:-(
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
hm...a nechces mrknout do toho registru zas...kde vlastne ty soubory sou ulozeny?....kdyz najedes v registrech do ty slozky TPM software..tak tam klikni treba na C_PSDrt nebo C-SpSecureDrive a zkopiruj udaj hodnoty....a dej sem...mezitim se jeste muzes mrknout..jestli mas v notasu nekde program HP ProtectTools ....../jen na okraj..nepada ti pripojeni nebo neco?....ja jen ze dycky tak po hodine se ukazes
------ jeste bys mohla dat do vyhledavani souboru *PsdRs*.* a cekat kde to vyhleda....screen ty změny v tech registrech asi udelat nemuzes co?....

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, já jsem včera musel adělat taky jiný věci, než sedět u pc:-) a pak nám na chvilku nešel net..ono to tady zlobí...občas sygnál zablbne. No..tak jsem koukala a hledala ten HP Project Tools..ale našlo mi to jenom Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Project.dll.......jináč mi to nic nenašlo:-(. A tak včera jsk jsem tam psala ty dva registry, nebo jak se tomu říká..tak je mám vymazat, nebo co s nima mám dělat???
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
a nemas v program files alespon slozku HP? no mazat to zatim nemusis...akorat v ty slozce..jak sou ty dva soubory cos pridavala..v registrech..na nejakej klikni..ale jinej a zkopiruj udaj hodnoty..proste tam bude neco jako c:/blabla/blabla.....
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
proste mi pripada..ze bud ti ty dva soubory chybí..nebo k nim chybí cesta v registru
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4721
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58