Úprava videa s koncovkou "rar", aby to přehrávalo
Úprava videa s koncovkou "rar", aby to přehrávalo
Z rapidshare.com jsem si stáhl film, který má koncovku "rar" a uložil se mi v zkomprimovaném tvaru do Power Archiveru. Zkoušel jsem vše možné, abych to rozbalil a přehrál si to. Bohužel jsou tam různé hlášky a nejde mi to přehrát. Můžete mi prosím srozumitelně poradit, jak se tyto filmy upravují do "avi" a pak je lze v compu přehrát? Děkuji.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Úprava videa s koncovkou "rar", aby to přehrávalo
Odkaz na práci s WinRar zde viewtopic.php?p=244071#p244071 pokud neěco nefunguje přečíst celý návod určitě je toho tam hodně podobného jen servery budou jiné.
Další obsáhlejší návod na stahování je zde viewtopic.php?p=225755#p225755
Další kdo může být na vině jsou chybějící kodeky doporučil bych instalaci VLC PLayeru.
Další obsáhlejší návod na stahování je zde viewtopic.php?p=225755#p225755
Další kdo může být na vině jsou chybějící kodeky doporučil bych instalaci VLC PLayeru.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud to hazi chyby uz pri rozbalovani, tak nebude chyba v kodecich, ale pravdepodobne poskozeny archiv a nebo je to jen jedna cast toho filmu a je rozdelen na vice casti a stahl jsi jen jednu cast
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
to memphisto: ano, skládá se to z více částí, ale když jsem stáhl 1.část, tak to přehrávalo, a ty další části už ne. Tak nevím co s tím.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Velikost vybaleného souboru je kolik? 700MB a partů bylo kolik? 7 po 100kB. Pak je vše v pořádku a ty party se spojily v jeden výsledný *.avi soubor Projdi začátek a konec filmu. Úvodní a závěrečné titulky jsou? Pak to máš celé v pořádku vybalené.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Nejlepší je mít přímo WinRAR, klepnout na první soubor RARu pravým myšítkem a dát extrahovat zde, tím se rozbalí všechny v celku a spojí.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nechce náhodou archív taky heslo?I u Power archiveru jde klik pravým-rozbalit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5256
-
od junis
Zobrazit poslední příspěvek
02 srp 2024 18:02
-
-
Úprava pc pro Kingdome Come Deliverance 2
od barryk10cz » 07 led 2025 17:00 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 3728
-
od Hangli
09 led 2025 22:42
-
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3715
-
od L.L
19 srp 2024 14:39
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5121
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
-
- 9
- 2674
-
od falco_dee