To bohuzel nejde - vir mi napadl drivery sitove karty... Zkousim preinstalovat a nedari se
Napada to i firewall a blokuje
samovolne vypinani pc a RAM 700MB
Re: samovolne vypinani pc a RAM 700MB
Pocet napadenych souboru 730 
Budu vdecnej za kazdou radu

Budu vdecnej za kazdou radu
Pomoooooooc . . . To neni obrany ??? 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš ten firewall cracklý? viz , co jsi udával:
C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo Firewall PRO\Firewall.exe - Win32.Virut.56
Instalačku máš originální? Podle mě by bylo nejlepší provést formát obou disků a nainstalovat windows z originálního disku...
Máš stále napadené systémové soubory, to není normální a při tom počtu nákaz...
C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo Firewall PRO\Firewall.exe - Win32.Virut.56
Instalačku máš originální? Podle mě by bylo nejlepší provést formát obou disků a nainstalovat windows z originálního disku...
Máš stále napadené systémové soubory, to není normální a při tom počtu nákaz...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Firewall jsem stahnul z odkazu od Tebe, takze nou crack
Jinak jsem nasel aplikaci ktera si s timto umi udajne poradit, ale po skonceni scanu chce klic
(((((
Posilam odkaz: http://www.prevx.com/filenames/X9564128 ... 2EEXE.html
Jinak jsem nasel aplikaci ktera si s timto umi udajne poradit, ale po skonceni scanu chce klic

Posilam odkaz: http://www.prevx.com/filenames/X9564128 ... 2EEXE.html
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem Ti přeci odkaz na : C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo Firewall PRO\ žádný nedával!!!
A ještě je to ke všemu verze Pro a ta je podle mě placená!!! Zkus si projít těch 6 stran, žádný odkaz jsem na firewall nedával.Odinstaluj ho je určitě cracklý. Po odinstalování zkus zapnout firewall ve win.Potom si stáhni free firewall- Kerio, Zone Alarm, Comodo atd.Ten firewall jsi tam na začátku vůbec neměl , ani jsi mě o tom neinformoval.
Ta stránka- z té bych nic nestahoval, koukám na ni kvůli souborům a je tam dost chyb...Zase bych to odinstaloval , co jsi stáhnul.
Udělej znovu sken Dr.Web CUREIt a vlož sem co našel.
A ještě je to ke všemu verze Pro a ta je podle mě placená!!! Zkus si projít těch 6 stran, žádný odkaz jsem na firewall nedával.Odinstaluj ho je určitě cracklý. Po odinstalování zkus zapnout firewall ve win.Potom si stáhni free firewall- Kerio, Zone Alarm, Comodo atd.Ten firewall jsi tam na začátku vůbec neměl , ani jsi mě o tom neinformoval.
Ta stránka- z té bych nic nestahoval, koukám na ni kvůli souborům a je tam dost chyb...Zase bych to odinstaloval , co jsi stáhnul.
Udělej znovu sken Dr.Web CUREIt a vlož sem co našel.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
No tak chlape se hned nerozciluj - to je dobre akorat tak na krecove zily
S tim firewallem se omlouvam - dostal jsem ho na jinem foru
A pokud se podivam hned na prvni log ktery jsem Ti posilal tak vidim ze antivir je s firewallem !!!
Kazdopadne firewall nejde zapnout a pokud instaluju Kerio, tak po restartu hlasi: V plikaci Sunbelt Firewall Service doslo k problemu a je treba ji zavrit.... Stejne jako u Ashapoo
S tim firewallem se omlouvam - dostal jsem ho na jinem foru
A pokud se podivam hned na prvni log ktery jsem Ti posilal tak vidim ze antivir je s firewallem !!!
Kazdopadne firewall nejde zapnout a pokud instaluju Kerio, tak po restartu hlasi: V plikaci Sunbelt Firewall Service doslo k problemu a je treba ji zavrit.... Stejne jako u Ashapoo
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já se nerozčiluju, to si asi dostal na warez...psal jsem Ti tam totiž , že máš odinstalovat ten cracklý ESS. Bohužel se v tom už neorientuju vůbec, protože používáš rady na jiných fórech a tak nemám přehled , co jsi všechno dělal. psal jsem ten Dr. Web Cureit..
Máš asi špatně odinstalovaný ten předchozí firewall , kterej byl podle mě infikovaný a možná další kopa programů..
Máš asi špatně odinstalovaný ten předchozí firewall , kterej byl podle mě infikovaný a možná další kopa programů..