zdravím, potřebuju rady došli mi filmy hledám něco na večer když se chci s rodinnou dívat. Perfektní film byl Já legenda co mi otec řekl, že to byl nej film, co jsem kdy "sehnal". Děkuji
Chtělo by to upřesnit. Nebo prolézt filmové weby, kde můžeš kouknout i na ukázky. Já v současnosti čučím znovu na seriál Lexx, nejšílenější sci-fi bláznivý seriál, kterému se nepodobá vůbec nic, je mnohem drsnější a zábavnější než Červený trpaslík, má 4. série a jde sehnat na Netu kompletní a česky dabovaný. 1. série: 8 epizod (nebo 4, spojené dvojepizody) 2. série: 20 epizod 3. série: 13 epizod 4. série: 24 epizod
Lexx / Lexx: Příběhy z temné zóny
Naposledy upravil(a) X dne 10 dub 2015 16:18, celkem upraveno 4 x.
Google Desktop:MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit Notebook:Toshiba Satellite L650-1K5
Určitě jsi hromadu filmu z toho už viděl, ale určitě se tam najde i něco, co ještě ne
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.