Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 (beta)
Odpovězeno přes SZ.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Romaine: Asi to nepůjde, doufal jsem, že už by to mohli zabudovat přímo do OS. Na XP existuje jeden softík, který to dokáže, ale myslím jen na ploše:
Icon Genesis 1.00.026 free (omezení počtem!)-animované ikony na ploše!.exe
http://rapidshare.com/files/208843401/I ... _.exe.html
Icon Genesis 1.00.026 free (omezení počtem!)-animované ikony na ploše!.exe
http://rapidshare.com/files/208843401/I ... _.exe.html
Zkoušela jsem instalovat a šlo to spustit, ale nevím co s tím, tak už je to pryč. Dobrá zpráva je, že případně by ti to fungovalo.
Ten soft je mi na nic, já si na plochu ikony nedávám.
Ahoj.
Moc moc Vás prosím, včera jsem si nainstaloval Sedmičky na můj stařičký ntb HP Compaq nx6110, má grafiku Intel 915GM a nevím jaký ovladadač použít, už jsem vyzkoušel snad všechny a pořád nic. Existuje vůbec nějaký???
Od HP jsem zkoušel toto a nic -
4704 (30 Jan 2007)
Microsoft Windows Vista Business (32-bit), Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
File name: sp34749.exe (8.3 MB)
Děkuji mockrát.
Moc moc Vás prosím, včera jsem si nainstaloval Sedmičky na můj stařičký ntb HP Compaq nx6110, má grafiku Intel 915GM a nevím jaký ovladadač použít, už jsem vyzkoušel snad všechny a pořád nic. Existuje vůbec nějaký???
4704 (30 Jan 2007)
Microsoft Windows Vista Business (32-bit), Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
Děkuji mockrát.
Tomuto já nerozumím, ani kde to hledat, ale pokud ti nikdo neporadí tady a umíš nějak anglicky, tak navštiv anglické fórum uvedené v mé recenzi.
Chtel bych se zeptat,jestli nekdo sledujete zahranicni fora co se tech novych winu tyce,a nevite nahodou jak to bude s prechodem z tehle betaverzi na plnou verzi.Bude treba opet kompletni reinstalace systemu,nebo pokud bych na nej jiz ted plne presel,tak jestli mi pak po instalaci funkcni plne verze zustanou zachovany soubory,programy,atd?
Google
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5
Mára_VR6 píše:Ahoj.
4704 (30 Jan 2007)
Děkuji mockrát.
Takže z anj fóra:
"Go to the Intel site and download the CHIPSET DRIVER for the 915GM,and ensure you are downloading for VISTA 32 bit system if W7 32 BIT or VISTA X-64 if W7 X-64.
Check of course that the chipset really is the 915MB by downloading the chiputil.exe utility from INTEL."
Toto nevím, jestli patří taky pro tebe, protože borec co dával dotaz na tuto grafiku měl více problémů, tak zkus napřed to první. A jinak ještě toto:
"You'll also want the Matrix Storage manager (for ICH7/8/8 whatever yours is).
While you are at it this should install the graphics accelerator of mobile xxxx where xxxx is your chipset."
Snad pomůže.
megi píše:Chtel bych se zeptat,jestli nekdo sledujete zahranicni fora co se tech novych winu tyce,a nevite nahodou jak to bude s prechodem z tehle betaverzi na plnou verzi.Bude treba opet kompletni reinstalace systemu,nebo pokud bych na nej jiz ted plne presel,tak jestli mi pak po instalaci funkcni plne verze zustanou zachovany soubory,programy,atd?
O tomto sem nic nečetla. Na to je dost brzo to řešit, když se má prodávat na začátku roku 2010 a u nás až na jaře.
Ale podle mě to bude chtít čistou instalaci, což si myslím je v tomto případě mnohem lepší. Já si schovávám instalace všech programů, co tam mám a průběžně aktualizuju. No a soubory hodíš na flashku nebo dvd-rw a pak je jen zpět přehraješ. Možná bude možný upgrade, ale já bych doporučovala format a čistou instalaci.
Mam asi hodně blbý dotaz ale nikde jsem na něj nenašel odpovět
Je možné že v Win7 nefungují flashdisky? Mam flaskhu (vim že funguje zkoušel jsem ji jak v Xp tak i ve Vistě a jede ) prdnu ji do nouta USB jedou(mam v tom myš) jede mi i firewall ale dám tam flsahku a nic se neděje najedu do správce zařízení a píše mi to že v USB nic není
děkuji za jakou koliv radu
Je možné že v Win7 nefungují flashdisky? Mam flaskhu (vim že funguje zkoušel jsem ji jak v Xp tak i ve Vistě a jede ) prdnu ji do nouta USB jedou(mam v tom myš) jede mi i firewall ale dám tam flsahku a nic se neděje najedu do správce zařízení a píše mi to že v USB nic není
děkuji za jakou koliv radu
Romaine: cokoliv jsem stáhnul, tak při instalaci mi to vždy napsalo, že do tohoto systému to není možné nainstalovat.
Včera jsem zkusil Automatiké vyhledání, něco si to stáhlo a najednou se mi v systému grafika objevila, tak jsem jásal, ale po restartu začala probíhat instalace nového hw a zase to zpátky naistalovalo VGA grafiku. Já už nevím.
Včera jsem zkusil Automatiké vyhledání, něco si to stáhlo a najednou se mi v systému grafika objevila, tak jsem jásal, ale po restartu začala probíhat instalace nového hw a zase to zpátky naistalovalo VGA grafiku. Já už nevím.
Tak ještě toto, jestli tomu rozumíš. Otázka byla, že se objevuje, že to nepodporuje tonto system, takže co s tím. Mimochodem zkusil si to instalovat přes troubleshoot s tím, že to pracovalo v Xp? Myslím ty drivery.
Případně tady je toho více, jestli umíš anglicky, nebo zkus někoho poprosit o překlad, já bych to přeložila, ale asi ne dobře, protože těmto postupům nerozumím ani v čj :-)
http://windows7forums.com/windows-7-ins ... river.html
just dl intel chipeset and extract it on a folder . Then from device manager just go and update from that folder and it will be ok. otherwise go to that Intel folder , choose Vista and with admin rights run the exe...
Případně tady je toho více, jestli umíš anglicky, nebo zkus někoho poprosit o překlad, já bych to přeložila, ale asi ne dobře, protože těmto postupům nerozumím ani v čj :-)
http://windows7forums.com/windows-7-ins ... river.html
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2660
-
od petr22