Tady jsem vyštrachal fotku z loňské návštěvy Pražské ZOO. Už nejsem takovej andílek jako kdysi
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
ale je fakt že tohle forum má něco do sebe... člověk se zasměje... né samozřejmě si dělám srandu.. člověk aspon ví s kým si píše.. já to takové osobnější...
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
tak to máte mít, ale musíme být přeci trochu vážnější ne:-D:-D, aspoň budete vědět komu nakopat pr*el když vám navhrne špatnou sestavu
Přílohy
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
//edit jo memphisto nemáš na první straně na těch fotkách ty brýle naopak?? /nemám a ty brýle měly tlusté skla, jak dna od popelníků memphisto // Též mi přišlo že jsou obráceně mike007
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jsem zvědav jestli i Karlos odhalí svou pravou tvář
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Neodhalí. Už to tady jednou bylo a ani tenkrát neodhalil.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help