ja jsme nekde cetl, ze to bude chtit reinstall, ale uz nvm kde to byloRomaine píše:O tomto sem nic nečetla. Na to je dost brzo to řešit, když se má prodávat na začátku roku 2010 a u nás až na jaře.megi píše:Chtel bych se zeptat,jestli nekdo sledujete zahranicni fora co se tech novych winu tyce,a nevite nahodou jak to bude s prechodem z tehle betaverzi na plnou verzi.Bude treba opet kompletni reinstalace systemu,nebo pokud bych na nej jiz ted plne presel,tak jestli mi pak po instalaci funkcni plne verze zustanou zachovany soubory,programy,atd?
Ale podle mě to bude chtít čistou instalaci, což si myslím je v tomto případě mnohem lepší. Já si schovávám instalace všech programů, co tam mám a průběžně aktualizuju. No a soubory hodíš na flashku nebo dvd-rw a pak je jen zpět přehraješ. Možná bude možný upgrade, ale já bych doporučovala format a čistou instalaci.
Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Moderátor: Mods_senior
Re: Moje recenze o Windows 7 (beta)
Tak ani nevím jak, ale grafika chodí... Něco jsem opět stahal a pak přes Win Update, proběhla nějaká inst a po restartu to jede..
Děkuji mockrát

Děkuji mockrát
Asi ani není zač
Hlavně, že to jede.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
nevite nekdo jak menit velikosti partitions? zkousel jsem acronis i easeus partition manager, ale neufnguje to
GParted.
vyzkouseno?
No zmenis to normalne pres ten defaultni spravce jak ve vistach ne? pravym klikni na computer-manage-a pak vlevo v seznamu dole na disk management a tam si stim pohrej
Google
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Mnohokrát.Simon P40 píše:vyzkouseno?
to jsem zkousel, ale mam disk rozdelen na C a D
C chci zvetsin na ukor D, ale kdzy zmensim D, tka se mi vytvori volny prostor za partition D, ale ja ho potrebuju !pred! a tma ho nemam jak dostat pres toho managera...
C chci zvetsin na ukor D, ale kdzy zmensim D, tka se mi vytvori volny prostor za partition D, ale ja ho potrebuju !pred! a tma ho nemam jak dostat pres toho managera...
Naposledy upravil(a) simPod dne 15 bře 2009 23:10, celkem upraveno 1 x.
na w7? mno, to chci videt. tak dikRadix píše:Mnohokrát.Simon P40 píše:vyzkouseno?
je to jen kosmeticky detail ale nevi nekdo jak se zbavit te ikony v tray liste?
zkousel sem to v nastaveni tech zobrazeni tech ikon,ale ikdyz to vypnu tak ji tam stejne mam.Jedna se o pevny disk.Nic sem snim v posledni dobe nedelal ,takze nevim proc mi to hlasi.
zkousel sem to v nastaveni tech zobrazeni tech ikon,ale ikdyz to vypnu tak ji tam stejne mam.Jedna se o pevny disk.Nic sem snim v posledni dobe nedelal ,takze nevim proc mi to hlasi.
Google
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek