Mám obrovský problém (PEKLO) se stahováním. Je to nezávislé na serveru nebo programu pro stahování. Vždy když soubor je už evidentně celý natažen z internetu tak naráz začne naplno svítit pevný disk a nějaký čas se to jakoby kopíruje nebo co. Pokud se to nestihne do nějakých 20 - 30 sekund tak se stahování vyhodnotí jako ERROR a celé je to v prdeli, musím to tahat znovu. Čím větší je velikost stahovaného souboru, tím delší je prodleva a tím větší toto riziko. To my prosím vysvětlete co to má být... Jak říkám dělá to u jakéhokoliv stahovacího software, takže to musí být něco s Windows, jejich nastavením nebo co. Tuším, že možná je na vině malá RAM (512 MB) a taky zabržděný HDD (10 GB z Xboxu + 80 GB standard). Ale přece není možné, aby se takto chovalo stahování... proč se do prdele přerušuje, když už je to fyzicky z netu natažené... Není někde ve Windows nějaké nastavení "časovače" jak dlouho má čekat až se stahování zkompletuje ať mi to pořád neresetuje... Nedělá to pokaždé to je jasné, ale velmi často se to stává. Včera sem takto přišel o 2x100 MB, dnes o 180 MB.... Pokud jde o problém s cache, tak kde se dá zvýšit nějaká prodleva ať se to neresetuje nebo já nevím co s tím. Fakt nemožné aby se to takhle chovalo. Naprosto nezávislé na software. Dělá to v IE, Chrome, Download Manager, Freerapid....
update mám tušení že to má co do činění s cache s malým místem na tom 10 GB žebrákovi... je tam tak 600-700 MB volného místa a při stahování ale hlavně onom intenzivním kopírování před dokončením stahování či co to je tam rapidně ubývá místo... asi když to dojde na nějakou kritickou mez tak se to resetuje - zkusím ten 10 GB vyhodit do pryč jestli to pomůže (pozn. nemůžu přemístnit cache na ten 80 GB nevím proč... ale ten 80 GB je na PCI řadiči ne na desce)....
staženo ale nestaženo
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: staženo ale nestaženo
Mám tento nápad: Má to USB? Máš flasch disk? Vraž ho tam a zkus stahovat na něj uvidíme jestli je příčina v disku.
Nestahuj přes IE ten spolupracuje s Widlema. Firefox mi tvoří dočasný soubor na místě kam sem si určil stáhnout po stažení jen změní koncovku.
Nestahuj přes IE ten spolupracuje s Widlema. Firefox mi tvoří dočasný soubor na místě kam sem si určil stáhnout po stažení jen změní koncovku.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
tak sem promazal vse v LocalSettings\Temp a zvetsil o nekolik GB prostor a je zda se po problemu....
Ale není po problému... 200 MB soubor ze Sendspace... už 5x se nazdařilo a na HDD je místa všude dost!!!... teď to zkouším jak jsi poradil na ten USB flash...
Teď jsem to zkoušel přímo na USB flash, celou dobu se data na ní připisovala, na konci stahování při 99% opět pevný disk se naplno rozsvítil, flashka ani nepípla a asi po 30 sekundách se stahování zrušilo a ERROR...
Začínám čím dál víc podezřívat zabugovaný driver k wifi USB přijímači....
Anebo je prostě chyba někde v cache v OS.....
Je zajímavé že 100 MB soubor úplně v pohodě, 200 MB nemožno stáhnout...
Začínám čím dál víc podezřívat zabugovaný driver k wifi USB přijímači....
Anebo je prostě chyba někde v cache v OS.....
Je zajímavé že 100 MB soubor úplně v pohodě, 200 MB nemožno stáhnout...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Správce zařízení - klik pravým myšítkem na disk - Vlastnosti - záložka Zásady - zrušit zaškrtnutí v rámečku "Povolit ukládání do mezipaměti na disku". Třeba to pomůže.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vypnutí cache na disku nepomohlo. Už to fakt vzdávám. Jestli někdo snesete dance můžete to zkusit za mě.
http://www.sendspace.com/file/g2bana
http://www.sendspace.com/file/g2bana
Potřebuju zkrátka zvýšit časovou prodlevu než se stahování vyhodnotí jako přerušené, jinak nemám šanci cokoliv nad cca 180-200 MB stáhnout...
Vcera jsem uspesne stahnul soubor o velikosti 300 MB. Presunul jsem pagefile na druhy disk a zvetsil jeho velikost na pevnou hodnotu.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”