Zdravim,
poraďtě jak mam odinstalovat windows Xp..
Mám ho v pc nainstalovanej 2x a nevim jak se toho jednoho zbavit.
Díky
uninstall windows Xp Vyřešeno
Re: uninstall windows Xp
No já jsem na tyhle věci docela kopyto,
mám dva disky, ale myslim že jsou oba windows nainstalovaný na jednom hdd...
mám dva disky, ale myslim že jsou oba windows nainstalovaný na jednom hdd...
Naposledy upravil(a) karel4d dne 24 led 2010 16:09, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Kopyto je s tvrdým, tedy ypsilon.
Na jednom je nejspíš nemáš i když to není nemožné. Když zapneš PC co to po tobě chce? Je tam nějaký výběr?

systém odinstalovat nejde....buď zformátuj oddíl nebo disk na kterém ty druhý wokna máš.
to s tim kopi/yten byl jouk...
No když zapnu pc tak se mě to ptá na výběr operačního systému, tak jeden z nich vyberu a je to...
No když zapnu pc tak se mě to ptá na výběr operačního systému, tak jeden z nich vyberu a je to...
-
- Pohlaví:
Teď už jen doplň jestli máš dva systémy na jednom disku ve dvou oddílech anebo každý na samostatném disku.
Pokud máš např dva disky C a D a na obou nainstalovaný systém, pak z disku D přetáhni potřebná data na C a D znova zformátuj. C budeš používat jako systémový a na D třeba ukládat data. Stejně to platí o oddílech na jednom HDD.
Pokud máš např dva disky C a D a na obou nainstalovaný systém, pak z disku D přetáhni potřebná data na C a D znova zformátuj. C budeš používat jako systémový a na D třeba ukládat data. Stejně to platí o oddílech na jednom HDD.
No tak jsem to taky udělal a zbyl mě tam ten výběr mam xp ale chtěl jsem na zkoušku vistu tak jsem to hodil na druhej disk a nevim jak ten vyběr odstranit upravoval jsem bootini ale bohužel nevím
ZK-M2N-SLI,AMD Athlon x2 +5600,2048 MB DDR2 patriot,ATI-4850,320GB HDD WD ,Chlazeni AC,Zdroj 500W Seasonic 12cm,DVD-RW LG,case ewrocase sit nejvetsi,a novy chladic noctua 12cm.NTB ACER Extensa 5620G,Intel C2D T7500/800/4Mb L2/4Gb DDR2,GK ATI 3470 256 své+TB,320Gb WD
-
- Pohlaví:
Začni tím, že založíš vlastní téma - takhle to jen znepřehledňuješ.
karel4d
Zřejmě bude asi nejlepší, když nám sem zkopíruješ obsah souboru boot.ini (C:\boot.ini otevřeš v poznámkovém bloku).
Zřejmě bude asi nejlepší, když nám sem zkopíruješ obsah souboru boot.ini (C:\boot.ini otevřeš v poznámkovém bloku).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
mělo by to jít takhle:nabutuj z instal cd windows XP....spusť opravnou konzoli a zadej po sobě příkazy:
fixmbr...a...fixboot........potom opusť celou instalaci winů a po restartu PC by se ti měl spustit systém XP už bez nabidky jaký systém spustit.
nebo tam chceš nechat Vistu?
// 1) Jestliže chceš něco ke svému příspěvku doplnit a ještě nikdo neodpovídal, nezakládej nový příspěvek,
// ale použij tlačítko UPRAVIT. Proto jsem oba tvé příspěvky sloučil.
// 2) S tou Vistou reaguješ na kise, který proti pravidlům zaspamoval toto vlákno vlastním dotazem.
// Toto vlákno založil karel4d a bylo by žádoucí, kdybychom se zde věnovali jen tomuto jednomu dotazu.
// Myloš
fixmbr...a...fixboot........potom opusť celou instalaci winů a po restartu PC by se ti měl spustit systém XP už bez nabidky jaký systém spustit.
nebo tam chceš nechat Vistu?
// 1) Jestliže chceš něco ke svému příspěvku doplnit a ještě nikdo neodpovídal, nezakládej nový příspěvek,
// ale použij tlačítko UPRAVIT. Proto jsem oba tvé příspěvky sloučil.
// 2) S tou Vistou reaguješ na kise, který proti pravidlům zaspamoval toto vlákno vlastním dotazem.
// Toto vlákno založil karel4d a bylo by žádoucí, kdybychom se zde věnovali jen tomuto jednomu dotazu.
// Myloš
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7961
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek