Kde vypsat číslo(Key) di Win.XP
Kde vypsat číslo(Key) di Win.XP
Asi mě vypadlo číslo ve Win.XP při čistění PC. CD-Key mám na disku (legal) ale už nevím jak ho tam mám zadat, dělal jsem to kdysi dávno a už jsem zapomněl jaký je postup. Děkuji za případnou odpověď
Re: Kde vypsat číslo(Key) di Win.XP
Neměl jsi bez rozmyslu a kontroly co aktualizace obsahuje ji zapínat. Nové WGA ty jistě zablokovalo neplatnou licenci. Ale díky tomu, jaký jsou v MS mistři, se občas stane, že nezfunkční i legální Windows 

To je sice poučné, ale potřebuji odpověď na otázku: Kde vepsat číslo (Key), toď vše, díky...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
např. navod z netu : Pokud potřebujete z jakéhokoliv důvodu změnit produktový klíč (který jste zadali při instalaci) u operačního systému Windows XP, můžete tak učinit přímo bez dalších pomůcek. Stačí navštívit systémový registr (Start → Spustit a do řádku Otevřít vepište příkaz regedit). V registru najděte větev HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\ WPAEvents a přepněte se na pravou stranu. Poklikejte na OOBETimer a změňte v této hodnotě alespoň jednu číslici. Tím bude deaktivován systém Windows. Klepněte na tlačítko Start a poté na příkaz Spustit. Do pole Otevřít zadejte následující příkaz %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a. Klepněte na položku Ano, chci aktivovat systém Windows telefonicky s pracovníkem služeb pro zákazníky a pak klepněte na tlačítko Další. Klepněte na položku Změňte kód Product Key. Zadejte nový kód Product Key do polí Nový kód a klepněte na tlačítko Aktualizovat. .... a utilit je na to všady kotel 

Jestli je to tak, jak jsem psal, tak máš Win zablokované protože díky nástroji MS WGA si myslí, že je máš nelegální, nebo je opravdu nelegální máš. Změna key už nepomůže. Jedině legální (nebo neprofláknutý) key.
alenka, díky, pomohlo to...jak jednoduché...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2960
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02