Diskriminace nebo zneužívání "moci"? Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Diskriminace nebo zneužívání "moci"?

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 07 dub 2009 14:05

napsal jsi pouze "Problém" .. na zakladě pravidel byl nadpis upřesněn..tak nevim proč to řešíš furt...připadá mi to jako zbytečný tema.... :)

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 07 dub 2009 14:11

pikaso.andreas: Název "MSI nebo ACER notebook, babo raď" jasně vystihuje to, o čem se v tématu diskutuje, tudíž není potřeba nijak upravovat. Ano, jistě tam nemuselo být zbytečné "babo raď", ale kdyby jsme byli svině a zneužívali moci, jak tu vesele píšeš, tak by jsme ti nadpis upravili, případně i třeba celý dotaz smazali, že, když jsme ty svině...?

Pokud někdo vytvoří téma s názvem "Problém", "Pomozte mi", "pls help" atp. ať se na mě nezlobí, ale je to blbec. Kolikrát to ten dotyčný ani nenapíše správně...

Zvídavý: Každý, kdo dodržuje pravidla a trochu zapojí mozek se nemusí bát, že mu někdo jeho příspěvek zmoderuje. Kdyby jsme byli svině, tak za opakované porušení pravidel ti udělíme žlutou kartu, později i klidně zákaz přístupu na fórum (ban), ale máš štěstí, že takoví nejsme...

All: Mimochodem, takto by vypadalo fórum, kdyby se tu sešlo několik návštěvníků jako je tady náš mistr Zvídavý...

Obrázek
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 07 dub 2009 14:16

Vpravidlách fora sa jasne píše: Téma musí byt označená vecne k problému ktorý máš......... Aj ja som sem-tam napísal že mám problém s tým a oným a admin mi nadpis upravil tak,že bolo hned jasné ČO potrebujem. Vdaka úprave mi vzápetí hned pomohli chalani z fora. Niekedy je dobré nechat upravit názov témy ako márne čakat na pomoc!
samael.35

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 07 dub 2009 14:30

K tomuto naposled.
Pokud napsal jen slovo "problém", tak za ním nestojím a oprava a pokárání je na místě, protože to doopravdy porušil doporučení pravidel.
mike007: NEEEEE, zde nejsou žádné svině!! Lidi z fóra mám rád! Proti fóru ani půl slova. Jen mi občas přijde že se opravují i nadpisy které jsou k věci.. A tvůj screen je k věci!!! Tak asi nikdo z nás nehce aby to vypadalo...
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Zvídavý
nováček
Stav:

Příspěvekod Zvídavý » 07 dub 2009 14:54

Opakuji po několikáté a naposled, že samostatně jsem slovo "problém" NIKDE NENAPSAL. A nestačím se divit, jak jste si ze lži udělali pravidlo a vůbec vám to není trapné.
Udělen trvalý BAN za opakovanou provokaci ostatních uživatelů fóra.

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 07 dub 2009 15:08

Opakuj si to kolikrát chceš. Neuvedl si původní nadpis svého topicu, tkž nevím či si myslíš, že jsme tu všichni obdařeni nějakým šestým smyslem a víme, co ti vlastně Myloš upravil. Nechápu smysl tohoto topicu, akorát se tu hádáš o kravině a ani neuvedeš fakta. To nemáš nic lepšího na práci? :roll:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 07 dub 2009 15:14

Achjo... demagogie nejhrubsiho zrna...

Mas prakticky dve moznosti, bud napsat PRESNOU CITACI nadpisu, nebo se tu hadat donekonecna o #$%&@, tak si vyber.
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 07 dub 2009 15:27

Vážený "Zvídavý" výstižný název příspěvku je vyžadován pravidly fóra ze dvou důvodů. Jeden Ti již přede mnou vysvětlili a druhý je ten, že podle názvu příspěvku mnozí hledají (pomocí tlačítka Hledat) řešení svého problému a pokud nic nenajdou, tak se teprve ptají vlastním dotazem. Lze tady při dobré vůli, nyní již v dosti rozsáhlé databázi nalézt řešení některých problémů. Jinak mám "rád" návštěvníky, kteří se neunavují seznámit se s pravidly fóra a hned někoho napadnou. Jinak ani moderátoři nejsou vševědoucí a všudypřítomní, ani neomylní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zvídavý
nováček
Stav:

Příspěvekod Zvídavý » 07 dub 2009 16:11

Pravidla této poradny jsem si DOBŘE přečetl už před registrací! Jinak bych se ani neregistroval. To za prvé. Za druhé jsem položil první dotaz s nadpisem: "Umíte někdo s Adobe Premiere aspoň poloprofesionálně?" Protože se několik dní nic nedělo, dotázal jsem se podruhé s nadpisem v tomto přesném znění: "Problém s Adobe Premiere 6 ve WinXP." Takže bych se rád tady setkal s rozumným a soudným člověkem, který by mi vysvětlil, co bylo na těch nadpisech tak závadného.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 07 dub 2009 16:36

Ach jo. Já spíš nechápu, proč někomu vadí, že mu moderátor upraví název tématu?! Nechápu, O CO TI JDE? On ti tím pomůže k vyřešení tématu a ty si stěžuješ? Nevím, jestli bych takovým lidem já radila.. Oni to dělaj dobrovolně, takže buď rád a dodržuj pravidla. Osobně tomu, jak popisuješ, že se tvá témata jmenovala nevěřím. Zas tak přísný tu nejsou. Spíš, že tu zas chce někdo dělat dusno. Já přispívám často a nikdy, ani když sem byla nováček a to takový, že sem uměla zapnout PC, spustit internet, MS Office a zas PC vypnout! Průměrně inteligentní člověk, který údajně přečetl pravidla, by to měl zvládnout.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Zvídavý
nováček
Stav:

Příspěvekod Zvídavý » 07 dub 2009 16:56

Nevadí mi to, pokud to neuškodí smyslu následující otázky. Vadí mi však, když někdo třeba z nedostatku vědomostí a zkušeností lže aniž by si věc ověřil. To platí i pro tebe, protože kdyby jsi nebyla líná, tak by ses podívala pod ty moje nadpisy a sama se přesvědčila. Tam je znění původních nadpisů zachováno v ještě nezměněné podobě. A to, že někdo něco dělá dobrovolně ještě neznamená, že to dělá dobře a bez postranních záměrů.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 07 dub 2009 17:09

Ok, tak jsem se podívala a okamžitě jsem pochopila, proč byl tvůj nadpis změněn a dokonce ti tam někdo poradil, takže stále nechápu tvoje napadání člověka, který ti pomohl k tomu, aby ti někdo poradil!!! Smyslu otázky to pomohlo, ne uškodilo.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”