Klouby
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Klouby
Patrně to mnozí již znají a všichni ostatní dříve, nebo později poznají sami. Jsou to bolesti kloubů na prstech pravé ruky, způsobené častou prací s myší. Co vám pomáhá? Bolavé šlachy na předloktí mi pomohl zklidnit Voltaren, ale s klouby zatím bojuje marně.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Re: Klouby
Ještě jsem neměl potřebu tohle řešit (pokud to příjde tak to prostě hned rozhýbu a je to ok),ale zajímalo by mě jak jsou na tom tyhle blbůstky,někde psali že to "prý" pomáhá,ale beru to jen jako laciné reklamní triky
.
http://www.ball.cz/powerball

http://www.ball.cz/powerball
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Téda, tak tohle mě naštěstí nikdy nepotkalo, to by přece člověk musel dělat na počítači od rána do večera
Já bych možná doporučil léčit to zevnitř. Čili nějaké tabletky typu GS Condro apod.

Já bych možná doporučil léčit to zevnitř. Čili nějaké tabletky typu GS Condro apod.
zkusil bych změnit myš, mě se tohole jednou stalo ale z posilování a nic jinýho než pauza mě nepomohlo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Naučit se používat myš levou rukou. Asi to není nic jednoduchého, ale znám člověka, který to takto řeší.
- RudolfM
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prontoflex sprey - nastříkáš a mírně vmasíruješ a je to paráda. 

Tak to já mám spíše problémy s bolestí za krkem,pomůže jedině když mi to manželka rozmasíruje 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
http://www.ball.cz/powerball tohle je na předloktí spíš.. Jinak jestli máš ve zvyku křupat si prsty (když se nudíš nebo když si nervózní) tak na to rači hned zapomeň, protože za pár let ty ruce neudržíš a ani myš neuklikáš..

-
- Pohlaví:
Měl jsem stejný problém a nějak to odeznělo samo. Teď mne ale bolí levé předloktí které leží na stole a nepomáhají ani ty zázračné gely.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hodně ti pomůže Powerball, na zápěstí i na bolesti kloubů, věř mi. Kamarád, který je ve tvém věku s tím měl taky problémy do doby než sem mu prodal Powerball. Také je dobré si pořídit nějakou podložku s gelem, třeba nějakou kozatici jako mám já (odkaz). Hodně lidí machruje, že žádnou podložku nepotřebuje. Že jeho supermegagyga herní myš nic takového nepotřebuje, ale na své zdraví nikdo nemyslí.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ta vypadá dobře! :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”