Nelze spustit explorer.exe
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Re: Nelze spustit explorer.exe
Dal jsem znovu hledat dllcache ve C:\WINDOWS\system32 a zas to nenaslo nic prestoze mam zobrazovat skryte soubory.A ta konzole to je na me uz moc to nezvladnu nejsem prebornik na PC spis lama samouk hlavne ze to chodi.
Tohle bys tam měl mít:
C:\WINDOWS\system32\dllcache
Požádej nějakého kamaráda ,ať Ti poradí s konzolí, tady to můžeš asi uzavřít.
C:\WINDOWS\system32\dllcache
Požádej nějakého kamaráda ,ať Ti poradí s konzolí, tady to můžeš asi uzavřít.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Tak Ti musim podekovat za tvoji ochotu a cas straveny se mnou diky.
Nemáš zač, dej vyřešeno , fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!