Ahoj lidicky, pouzivam Visty a zacian me to pekne stvat. Jelikoz mi bohuzel nefungujou nektere hry. Jsou figle, takze to pak zase jde. Ale u hry LineAge 2 Interlude, si fakt nevim rady, a ani nikde na netu to nemuzu najit. Kdyz se na server prihlasim pres system a mam stazeny herni patch tak mi to jde. Ale kdyz se chci prihlasit na jiny server, kde patch nemaj, tak mi to proste nejde. A mam vsechno udelany tak jak to ma byt. Moc vas prosim nekoho kdo tomuhle rozumi, aby mi napsal co s tim. Jelikoz me to dost stve. Moc vas prosim.. :)
Npo ahoj, heledte, prekopal jsem notebooka na XP a ted mi to pise problem s AGP, neco s grafikou zrejme, ale nevim proc. Ale jinak visty mam na hlavnim pc, a prave tam mi to nevypise zadnej problem, proste se to sekne a konec.. Ale ted bych to chtel hlavne vyresit s XP, nevite co a jak? Treba kde sehnat nejakej dobrej pack na grafiku nebo tak?
No 9 prave ze nemam, schanel jsem 10 ale nejakou normalni jsem nenasel.. A grafiku si bohuzel nepamatuju jakou mam.. :( Ale mam notebook HP 530, jestli ti to pomuze..