Nefungující síťové karty
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefungující síťové karty
Moc moc prosim, zkuste mi pomoct! Opravdu nevite, co s tim?
Snad jen toto : Natáhni si kabel a máš po problémech...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
co FW?...používáš windowsackej?...nebo nějakej?....u win na této cestě máš co zapsaný? :Start / Control Panel / Windows Firewall / záložka Advanced / ICMP Settings / /pokud ho tedy používáš/ ... co nějakej síťovej manažer..používáš?....mohl bys zkusit nastavit ručně v kartě siťovyho připojeni adresy sveho pripojeni...neb jak to říci :) ....dns necháš zatím prázdný potvrdíš...pak vypnout v routeru dhcp pro lan a uložit a restartovat router...po té ješte v kartě siťovyho nastaveni doplnit dns od poskytovatele......ale teď sem si uvědomil,že to nejspíš tvůj problém nebude...když se kablem připojíš...co nějaky pingy?...Jukni do protokolu událostí...do systemoveho protokolu...jestli něco nepíšou zásadního ve spojitosti s tvým problémem....
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Prosim te, mohl bys mi napsat navod, jak na to? Ja su na toto strasna lama
Pouzivam windows i asus cc. Ani v jednom to nejde

- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No tak ted je to jeste horsi, ted sitovka nenasla uz nekolik dni zadnou sit. Alenko v risi divu,mohl bys mi pls vysvetlit ty pojmy? Nebo napsat, jak to zjistit?
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Co s tím mám dělat? Ta karta jakoby odchází. První den jsem byl připojen, pak to nenašlo mou sit, jen nejake jine a teď to nenajde vůbec nic už 14 dní. Přitom je síťovka správně zapojená, je tam silná anténa a nic jsem s tím nedělal. Jak se to muze stat?
Jak vidíš, měl jsem pravdu - bohužel. Prostě takový stav se nedá řešit na dálku.
Budeš si muset sehnat někoho, kdo by to otestoval třeba u sebe nebo někde jinde - nejlíp dodavatel karty a/nebo access pointu.
Mnoho štěstí.
Budeš si muset sehnat někoho, kdo by to otestoval třeba u sebe nebo někde jinde - nejlíp dodavatel karty a/nebo access pointu.
Mnoho štěstí.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No jo, no budu muset volat programátorovi. Snad dojede do dvou měsíců
A neni opravdu možné, že ta karta ,,odumírá,,?

No, během toho čekání si můžeš sehnat Chip 05/2009 a tam si na straně 102 přečíst článek "Kdo mi ruší mou WiFi?" - třeba tam najdeš něco, co se Tě týká, a ani o tom nevíš...
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
OK, ale pripada mi zbytecne kupovat casopis za 165,- kvuli jednomu clanku. Neni mozne si to nekde precist free?
Zbytečné ???
1. 169,- se DÁ oželet, nicméně
2. kolik dáš tomu tvému programátorovi ?
3. kolik času strávíš čekáním na něj ?
4. v časopisu máš tunu dalších informací + DVD se záchranným systémem pro PC - a dokonce to funguje !
5. dalších asi 5 programů v plné neomezené verzi zadara - a většina z nich taky funguje !
Pokud bys chtěl přesto všechno cenu nižší, pak Ti pomůže předplatné za 112,- nebo studentské za 95,-.
A Chip je jedn z mála (možná jediný), který za to stojí (aniž bych byl nějaký prodejce nebo tak něco).
A kdybys to chtěl přesto všechno přečíst free, tak snad ještě existují nějaké knihovny nebo to možná bude i na internetu, ale to už nechám na Tobě...
Good luck !
1. 169,- se DÁ oželet, nicméně
2. kolik dáš tomu tvému programátorovi ?
3. kolik času strávíš čekáním na něj ?
4. v časopisu máš tunu dalších informací + DVD se záchranným systémem pro PC - a dokonce to funguje !
5. dalších asi 5 programů v plné neomezené verzi zadara - a většina z nich taky funguje !
Pokud bys chtěl přesto všechno cenu nižší, pak Ti pomůže předplatné za 112,- nebo studentské za 95,-.
A Chip je jedn z mála (možná jediný), který za to stojí (aniž bych byl nějaký prodejce nebo tak něco).
A kdybys to chtěl přesto všechno přečíst free, tak snad ještě existují nějaké knihovny nebo to možná bude i na internetu, ale to už nechám na Tobě...
Good luck !
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, zbytecne. Programatora plati tatkova firma, takze to mi je ukradene. Mám doma 3 cisla CHIPu a jediné, co me ze vsech zaujalo je test notebooku a prehled po cpu a gpu. A kdyz predplatne, tak jedine computeru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2993
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43