Potisk na tričko Vyřešeno
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Potisk na tričko
ahoj, mám dotaz. Potřeboval bych vytvořit potisk na tričko a mám takový problém. Pokud se bude tisknout na černé tričko tak to mám dělat bílé? anebo to vytvořím normálně a v tiskárně to pak změní? Musím nejspíš použít nějaký vektorový editor, že ano např. corel anebo inkscape. A ještě když to budu dělat ve vektorovém editoru můžu k tomu přidávat obrázek?respektive fotku? .díky moc.
Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš ,tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
Re: Potisk na tričko
1) musíš mít speciální papír, myslím že nažehlovací fólii
2) myslíš že černá na černé bude vidět? jak něco může měnit tiskárna?
3) použij nejlépe: Design Pro 2000 - Perfect Print Out Zweck Form - ideální pro potisky, nálepky, popisky, obaly, vizitky, ...
2) myslíš že černá na černé bude vidět? jak něco může měnit tiskárna?
3) použij nejlépe: Design Pro 2000 - Perfect Print Out Zweck Form - ideální pro potisky, nálepky, popisky, obaly, vizitky, ...
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
asi jsem se špatně vyjádřil. k bodu 1) nemyslím žádné vlastní home řešení ale potisk na trička v tiskárně (jako v podniku a ne tej věci na stole).od toho se vyvýjí ten dotaz...
k bodu 2) v jaké barvě mám vytvořit návrh ve vektorovém editoru
k bodu 2) v jaké barvě mám vytvořit návrh ve vektorovém editoru
Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš ,tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
udělej to takový jak to má být na tričko, žádný barevnosti to leze do ceny jak svině, ale když sme u toho bral bych nějaký pc-help tričko
//Ltb: náhodou jsem narazil na tento příspěvek, ano, pc-help trička určitě budou a doufám, že to do konce teplých měsíců zvládneme
//Ltb: náhodou jsem narazil na tento příspěvek, ano, pc-help trička určitě budou a doufám, že to do konce teplých měsíců zvládneme

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Cyberbiker
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
takže bílá barva bílou barvou?např v corelu? to si ae musím nějak změnit pozadí aby to bylo vidět.neví někdo jak?a když to udělám v corelu tak je to pozadí který nastavím rovnou transparentní?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jestli nemáš v plánu "home řešení" tak v tom případě moc dobře nechápu proč řešíš tyto věci. Zajdeš do obchodu, kde se tímto zabývají, řekneš co chceš mít na triku a oni si s tím poradí.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Nebo další možnost. Triko si vytvoříš v prostředí prohlížeče. Na výběr máš připravené motivy nebo vlastní řešení.
Třeba toto: http://www.t-shock.cz/
Třeba toto: http://www.t-shock.cz/
nějaké informace o potisku triček jsem našel i zde : http://trickovy.cz/cz_CZ/i/Potisk-tricek/32
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Potisk na tričko Vyřešeno
3 roky staré téma...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Design a grafické editory”